Ako pomôcť dieťatku s prehĺtaním jedla?
Ahojte dcérka má zúbky papa hryzie ale aj vypluva ma 10 mesiacov dá tomu nejako dopomôcť aby zacala prelhtwt alebo na to príde časom?
Ďakujem
Malé kusky, tak namixovať nahrubo, nie na jemno a postupne zväčšiť kúsky. Hlavne aby bolo mäkké
@sisska96 odmieta mi Lyžičku takže krmim kúskami z rúk alebo ju nechám nech si sama dnes mala lievance cuketove mäkké chutilo jej ale v ústach si to pomrvy a vypluje myslím všetko alebo väčšinu zubov 14 takže kusat není problém vie hrýzť problém je prehltat
@jenni_p skúšame kadečo. Malá není dobrý jedsk ale ma 9 mesiacov no bude mať 10 a 14 zúbkov je to extrem a Lyžičku mi odmieta aj všetko z nej okrem jogurtu tak skúšam chlebík kadejaké lievance zeleninové. Atď. Pokuse krásne ale vypluje nemysl8m ze jej nechuti neotvarala by pusinku skôr nevie prehltnúť dávam aj zapiť ak chce
@jenni_p v úvode nebol problém ani s lyžičkou. Problém je od mája tam jej začala šnúra zúbkov ktorá od vtedy nemá prestávku ale je mo zvláštne ze na všetko Lyžičku odmieta neptvori ani ústa uhyba a jogurt zje ako nič. Tie kúsky fungujú no prežuje ale neprehľadné velmi