Ako riešiť odmietanie kaše u 10-mesačného bábätka?
Ahojte. Myslite ze ked mi 10 mesacne babo uz asi 2 tyzdne odmieta kase na vecer, nasledne ma samozrejme aj mlieko pred spanim, tak to je znamka, ze mam prejst na nejake pecivo s maslom? Odmieta mi aj kase zemiakove so zeleninou, je to velky jedak inak pocas dna, len vecer nevien co mam davat, aby sa najedol ?
Moze to znamenat ze nechce, netlac na dieta
Sama nedavam pecivo s maslom, na co..nechce nech neje, zobudi sa v noci dam mlieko, mozno je to len prechodne obdobie
@nynia
@taktotedanie no, lenze on je hladny, teraz som mu tu kasu vzala, ked plakal pri jedeni a ked som dala napr kukuricne chrumky, tak tie spokojne papa.
Moje dieta tiez nemalo rado kase ako babatko, presla som na huste polievky. Pripadne skus inu alternativu. Nie vsetky deti maju radi kasu.
Tak daj niečo iné ja som synovi v tomto období dávala na večer aj biely jogurt
Tak je jasne ked das chrumky tak ich chce to nie je jedlo-jedlo :D ved to robia aj starsie deti dokonca aj dospelaci jedia pochutiny, sladke, slane aj ked nemaju hlad
Hocico ine mozes, ak vam to bude viac vyhovovat. Niekto dava jogurt, niekto prazenicu
tak chrumky a jedlo normalne je rozdiel. Ak dieta riadne je uz obedy, k tomu desiatu/olovrant, vecer ak ti proste nechce obilininovu kasu, a potom mlieko, kludne mu daj nieco ine. Ja som mojej davala good night kasu, alebo mlieko a vybavene. proste nebola uz hladna.
možno mu nesedia tie kaše , moje len jedno dieta jedlo kaše, zvyšok proste nechcel jedno aka , jedno aka značka
Kamoskina mala ta neznášala kasickove jedla. Môj malý zas doteraz ľúbi kašu na večeru, aj keď ma 2r.. Kľudne daj pečivo, lievance, zeleninové fašírky, praženicu..
Moje dieťa odmieta akékoľvek tekutejsie jedlo. Žiadny jogurt, kasu, grisku, omáčky...nič také nezje iba kvázi hutné, tuhe, suche
keď nechce kaše, tak mu dajte normálne jedlo, ani môj ich nechcel, doteraz nechce nič, čo má podobnú konzistenciu :D

Moze to byt znamka ze na vecer nie je dieta hladne najma ak je velky jedak pocas dna. Urcite pecivo by som ja nedavala takto skoro.