icon

Ako sa vaša škôlka stavia k deťom, ktoré nechcú jesť?

3. sep 2023

Ahojte, mám doma nejedáka. Zajtra nastupuje do novej škôlky, bude predškolák. Jedlu veľmi neublíži, zje len pár jedál a iné neochutná aj keby čo bolo. V bývalej škôlke s tým problém nebol , ak nejedol tak mu aspoň suchý rožok alebo chlebík dali, teraz mám trochu obavy ako to bude. Rozhodne nechcem aby na neho tlačili , radšej nech zostane hladný. Ako to robia u vás v škôlke s takými deťmi?

Strana
z4
drahomirrra
7. sep 2023

@fineta Naše kuchárky v škôlke varia skvele. Nerozumiem, keď tu mamky píšu, aký hnus a čím dochucujú a neviem čo. Výmysly, čo boli možno platné, keď sme boli deti my. Dnes sú normy a dochucovadlá sú prísne zakázané, deti nemajú na stoloch ani len soľ. Iba učiteľky a personál pri dospeláckych stoloch.
Môj syn papá takmer všetko, v škôlke si nedovolí vymýšľať. A tiež mi hovorí, že deti iba fujkajú nad jedlom. Absolútna, dokonalá ukážka svojich rodičov.

elmivelmi
7. sep 2023

@silvia2013 kde?mu mame sikromnu skolku,tak mozno zakaz nie je.Inak nechaoem preco,ved su to kupovane veci,nie doma robeme.

silvia2013
7. sep 2023

@drahomirrra to su premazlene deti a biomatky 🙂

fineta
7. sep 2023

@drahomirrra áno, zdieľam Tvoj názor. Vidím to rovnako.

lacibo
7. sep 2023

Ake tak zase snad sa nejedna o uplne zdrave dieta v tomto pripade s normalnym metabolizmom..lebo to neverim, ze ano..to je uz psychiatricky problem, ak ma niekto tendenciu si ublizit..prepac, ze takto na rovinu..som odbornik, preto to takro pisem

autor
7. sep 2023

@lacibo písala som, že má PPP.

lacibo
8. sep 2023

Aha..to som si nevsimla..tak to meni situaciu..svoj nazor som vyjadrila k beznemu dietatu..zelam zlepsenie situacie..pekný den

Strana
z4