Ako spestriť stravu pre 7-mesačné dieťa?
Baby dávam 7mesacej iba obed mam zaradiť už aj niečo iné ?ked áno tak čo ďakujem ..
Jasne. Môžeš kľudne večeru napr nejakú kašu, alebo desiatu ovocie, alebo olovrant ovocie, je to na tebe
Pediater ti povedal co?
Ludia, ked uz kladiete otazky, tak by bolo dobre napisat podstatne informacie... ok 7 mesacna. Dojcena alebo na komercnom praskovom preparate? Kedy ste zacali s prikrmami?
U deti na komercnom preparate sa s prikrmami zacina skor, pretoze potrebuju "cerstve". Dojcene deti maju ten prijem cez MM. Takze uz len podla toho by som zvazovala. My sme napriklad zacinali s prikrmom az v 7-8.mesiaci, dieta to skor nezaujimalo. A vecere som zaviedla okolo 9.m pretoze dieta zacalo chodit. Inak nebol dovod sa niekam ponahlat. Do roka je to dojca/kojenec a hlavna cast prijmu potravy ide cez mlieko. Kludne radsej zaviest desiatu alebo olovrant, ta vecera pocka a navyse vecer sa zvycajne nic nove nezavadza

taky standard je, ze po mesiaci pridavas dalsi chod. ktory to bude je na tebe, ja som pokracovala olovrantom. napr. desiata mi dlho nevychadzala, lebo tam mala dcera spanok a tak som to nevedela napasovat. takze mozno skus aj podla toho, ze ako ti dietatko spava, nech potom nie si v strese, ze "nestihas".