icon

Ako úspešne kŕmiť 6-mesačné dieťa?

monka5987
22. apr 2024

Ahojte je tu niekto kto ma rovnaký problém ako ja? Moja mala ma koniec 6 mesiaca a snažím sa dávať prikrmy ale skrovo vôbec nič jej nechutí.. Už som snáď skúsila všetko čo také detičky môžu,, jedine co jej chuti je banán.. Preto prosím o radu ak niekto mal takýto problém s papanim, ci našiel niečo čo babu chutilo a postupne sa to papanie rozbehlo.. Vďaka

mirka_a_hrasok
22. apr 2024

Je to uplne normalne, skor ci neskor si zvykne 🙂 Predsa len je to pre nu nieco nove, doteraz nepapala nic ine, len pila mlieko, takze je to take logicke. 🙂 Treba ist na to pomaly, trpezlivo a ono to pride. Skusa, ochutnava, pride na to, co jej chuti, co nie. 🙂
V tomto su vsetky deti rovnake.

minesasubu
22. apr 2024

Jasné mali sme to tiež a stále máme ( 21m) čo chcel včera mu nechutí dnes a tak dookola
najviac mu šlo avokado čiže kombinácia so všetkým možním to sa môže od 7.mesiaca následne len varená zelenina , ptm len pučená , ptm len do ruky hlavne si nerob z toho tažku hlavu , pokiaľ nebudeš mať vysloveného jedáka tak jedlo bude stále boj 2-3 lyžice a koniec

monka5987
autor
23. apr 2024

@mirka_a_hrasok áno to je pravda ale tak snáď začne co najskôr... Uz mi dochádzajú nápady ale tak vidrzime.. Mam ešte 2chalanou a oni papali všetko čo som im dala.. Tak možno preto mi to je také zvlastne

monka5987
autor
23. apr 2024

Ale zase niekto mi hovoril ze ci to nemôže byť zubami, aj mlieko pije niekedy na tri krát alebo ani nedopije všetko.. Už 2tyzden ma jeden zúbok vonku a pred pár dňami sa jej začal prerezavat druhy