Akú značku kojeneckých fliaš?
Dobrý deň, chcem sa opýtať na prvé kojenecké fľaše. čakáme prvé bábätko. preto by som chcela vedieť značku, s akou ste najviac spokojné. tiež koľko fliaš by sme potrebovali pre začiatok, aký objem (150ml, 250ml... )
Vopred Vám ďakujem za každú odpoveď.
Avent
@forbym Ahoj, rad by som ti dal do pozornosti YOOMI flasticku. V nej sa nachdadza specialny ohrievac, ktory sa nabije varenim. Potom po vychladnuti je pripraveny na pouzitie. Je sucastou flasky, takze flasku s mlieckom a ohrievacom mas pripravenu. Pred pouzitim sa aktivuje take tlacitko a do 60 sekund je mliecko pripravene pre dietatko.
My sme to objavili v Anglicku a tak sme boli spokojni, ze sme to priniesli aj na Slovensko. Je to novinka, takze vela ludi o tom nevie :(. Ale vyhodou je, ze okrem obycajnej flasky mas poriesene aj ohrievanie. Verim, ze pomoze, lebo presne na toto je ako stvoreny 🙂
Ja odporucam MAM z aventiek sa mi nacucal vzduchu lebo cumlik je obrovsky, oni su sice robene ako tvar bradavky ale bradavka je makucka a prisposobi sa babatku kdezto cumel nie 😒 , nas mal drobnu pusu a kutiky mu nepriliehali. Mam flase maju cumliky ku ktorim aj malinka pusinka pekne prilahne 😉
fľaše MAM
velmi suhlasim s mamickami ako liliandax co ti pisu, ze dopredu nic nekupuj a ak uz sa stane, ze budes potrebovat flase a cumliky a pod, uvidis, sama, co potrebuje tvoje babatko podla jeho veku, podla toho ci je papkač, alebo 🙂 gebroško ......
ja som lipla na kojeni, posadnuto a tvrdohlavo a tak som pouzivala na podavanie UM cievku a dieta salo z mojej bradavky, aj ked UM (na podporu kojenia aj stimulaciou bradaviek kojenim) a ked uz to naozaj bolo kontraproduktivne pre babo presli sme pomalicky na flase Mimijumi co vypadaju "naživo" ako prsnik ... fakt, alebo ako proteza prsnika .... daj na svoju intuiciu a matersky zmysel lebo aj tak ti tu mamicky poradia od vymyslu sveta znacky a to len pre to, ze kazda sa snazila o to naj pre svoje babo 🙂
Ja som mala tiez mam,avent a aj lovi a vsetky su v pohode
tiez odporucam MAM z aventu mi nechcela pit ani vodicku a z MAM uplne nadsene cucka
co sa týka mliecka mi trosku u MAM chýba že nevyrabaju sklenene
urcite MAM, ja som mala nakupene avent flasky, s tym ze som pocula ake su super, a ani jedno z deti mi z toho nechcelo pit, kdezto z Mam, pili obidvaja pekne
Môjmu je to jedno, mala som Avent, dostala som Lovi aj MAM, cucá zo všetkých (čaj, občas odsaté MM) a dojčený je stále. Teraz som kúpil väčšiu sklenenú Dr. Brown. Záleží všetko od dieťatka.
Mam flase
Ked zvolis akukolvek flasu, len nech je sklenena, to je najbezpecnejsi material, istota, ze nic toxicke neobsahuje- NUK, Avent, Chicco...
Ja mám yoomi a je fakt super. Da sa použit ako samoohrievacia aj ako obycajna flasa. Su mensie aj vacsie flase. Ked idem von dam do flase ohrievac a ohrejem mliečko ked maly chce pit.
Na zlave dna som ich vcera videla v sekcci hracky. Najdem a dam sem link.
posielam link: http://www.zlavadna.sk/zlava_93043_samoohrievac...
my sme mali mam anticolic a bola som velmi spokojna...a ani maly nemal koliky,nesal vzduch z flasticky...ale kazdemu drobcovi vyhovuje nieco ine 😉

Pri porode dostanes BOX so vzorkami blbosti a tam zvykne byt mala aventka. Ked kojis tekutiny nedoplnas az kym nezacnes prikrmovat. Ked je dieta chore, ma teplotky vtedy mozes, na to ti postaci ta mala aventka co dostanes. Ja by som sa zamyslala aj nad tym ci plastovu, alebo zdravsiu sklenenu, pripadne ak mas odsavacku mlieka je fajn ked spolu pasuje - Avent napriklad. Kojene deti nelubia flase, teda vacsina, cize davas pit na lyzicke.