Banán a v 18 - týždňové bábätko
Ahojte dnes sme ukončili 18. týždeň a maly má hnačku, chcem sa opýtať či by som mu môhla dať po troške banánik, ďakujem
co znamena ze "sme ukoncili 18 tyzden"? tehotenstva ci co??
Moja ma 7nmesiacov A tuhé hovienko este nemala. Proste je to stale riedke. Je plne kojená. Banán by som nedávala takému drobcovi. Boli ho/ju bruško? Ak Ano, zájdite do lekárne a tam sa poraďte.
Banan inak v pohode a ryzovy odvar
Nepovedala si dokopy nič. Už ho prikrmujes? Ak nie, nedávala by som banán, skôr ryžový odvar
@anka1709 podla mna kludne mozes. Aj ryzovy odvar. Ja som.taky cas malej ryzku uz dala.
@anka1709 Aj mrkvovy odvar vies vyskusat.
@anka1709 kacena4 reagovala na to tvoje "sme ukoncili..."... Snad tvoj syn ukoncil. Nie ty 🙂
@veronikaszabova tiež nechápem týmto počtom. Dobre že to niektoré nerátajú na hodiny 🤦♀️
@domka222 a tiez ten pluralizmus 🙂
Kakame, papame, ..😂😂😂
18 týždňové 🤦🏼♀️🤣 babo predpokladám, že nemá zavedený banán. Takže okrem 💩💩by ste mohli dostať aj alergickú reakciu poprípade by vás mohlo bolieť bruško 😉🙃.
Len nerozumiem, prečo ma niekto potrebu podryvat ordinácie dr - nasadila diétu, dala lieky ale aj tak ste nespokojní a musíte urobiť niečo navyše a podla seba. Lieky väčšinou nezaberajú po jednej dvoch dávkach.
Takže za mna nie, banán tak malemu by som nedala...
Za mňa čo sa týka hnačky, banán nie. A môže mať aj 18rokov. Ryžový odvar a ryžu, kt. ostane treba rozmixovat a dat mu.
@domka222
Banan ked je zeleny, alebo aj akurat zrely tak velakrat sposobuje zapchu. Iba velmi zrely banan, co ma vela hnedych skrv na supke podporuje stolicu.
@anka1709
Nedavala by som banan, lebo mozes skoncit so zapchou, alebo nejakou inou reakciou na jedlo, kedze jeho travenie nie je teraz poriadku. Ak uz prikrmujes, tu riedku stolicu ma pravdepodobn ako reakciu na nieco co zjedol. Vedies si dennik? Krmis 3 dni to iste a pozorujes ako zareaguje?
@domka222
Aha... citam, citam internet a polka clankov vravi tak a pokla onak.😀
Mam tak odskusane ze banan ak je zeleny alebo akurat dozrety, tak nasmu synovi sposobil vzdy tuhsiu stolicu.
@andreatytler u môjho zase naopak 😉

Alebo ryžový odvar. Banán, ale nie zelený. Ten podporuje tiež stolicu