icon

Banán a v 18 - týždňové bábätko

anka1709
8. júl 2022

Ahojte dnes sme ukončili 18. týždeň a maly má hnačku, chcem sa opýtať či by som mu môhla dať po troške banánik, ďakujem

domka222
8. júl 2022

Alebo ryžový odvar. Banán, ale nie zelený. Ten podporuje tiež stolicu

kacena4
8. júl 2022

co znamena ze "sme ukoncili 18 tyzden"? tehotenstva ci co??

sandra19901990
8. júl 2022

Moja ma 7nmesiacov A tuhé hovienko este nemala. Proste je to stale riedke. Je plne kojená. Banán by som nedávala takému drobcovi. Boli ho/ju bruško? Ak Ano, zájdite do lekárne a tam sa poraďte.

lienka.7
8. júl 2022

@anka1709 to ma 4 a pol mesiaca? Vsak také deti stále kakaju riedke. Ako vieš ze je to prave hnačka?

iwesska
8. júl 2022

@kacena4 Aj ja to tu preratavam,ze kolko to je a kto tych 18 tyzdnov ma,ci mamicka v tehotenstve alebo dieta 😂

iwesska
8. júl 2022

Banan inak v pohode a ryzovy odvar

luliu
8. júl 2022

Nepovedala si dokopy nič. Už ho prikrmujes? Ak nie, nedávala by som banán, skôr ryžový odvar

anka1709
autor
8. júl 2022

@kacena4 asi života nie?

anka1709
autor
8. júl 2022

@lienka.7 ja si svoje dieťa poznám, on máva stolicu tuhšiu, on proste kaka vodu, doktorka mu na to dala enterol a diétu žiadne mlieko… ja som sa vás nepýtala či hnačku má, otázka znela či môže banán

anka1709
autor
8. júl 2022

@luliu áno prikrmujem

miskamicha
8. júl 2022

@anka1709 podla mna kludne mozes. Aj ryzovy odvar. Ja som.taky cas malej ryzku uz dala.

cervenaruza123
8. júl 2022

@anka1709 Aj mrkvovy odvar vies vyskusat.

veronikaszabova
8. júl 2022

@anka1709 kacena4 reagovala na to tvoje "sme ukoncili..."... Snad tvoj syn ukoncil. Nie ty 🙂

domka222
8. júl 2022

@veronikaszabova tiež nechápem týmto počtom. Dobre že to niektoré nerátajú na hodiny 🤦‍♀️

veronikaszabova
8. júl 2022

@domka222 a tiez ten pluralizmus 🙂
Kakame, papame, ..😂😂😂

lienka.7
8. júl 2022

@anka1709 ked si ho tak dobre poznáš, tak potom nechapem tvojej otazke. Doktorka ti asi povedala co mas robit, nie? Ma uz zavedený banan?

nykkushka
8. júl 2022

18 týždňové 🤦🏼‍♀️🤣 babo predpokladám, že nemá zavedený banán. Takže okrem 💩💩by ste mohli dostať aj alergickú reakciu poprípade by vás mohlo bolieť bruško 😉🙃.
Len nerozumiem, prečo ma niekto potrebu podryvat ordinácie dr - nasadila diétu, dala lieky ale aj tak ste nespokojní a musíte urobiť niečo navyše a podla seba. Lieky väčšinou nezaberajú po jednej dvoch dávkach.
Takže za mna nie, banán tak malemu by som nedala...

danielahamar
8. júl 2022

Za mňa čo sa týka hnačky, banán nie. A môže mať aj 18rokov. Ryžový odvar a ryžu, kt. ostane treba rozmixovat a dat mu.

andreatytler
9. júl 2022

@domka222
Banan ked je zeleny, alebo aj akurat zrely tak velakrat sposobuje zapchu. Iba velmi zrely banan, co ma vela hnedych skrv na supke podporuje stolicu.
@anka1709
Nedavala by som banan, lebo mozes skoncit so zapchou, alebo nejakou inou reakciou na jedlo, kedze jeho travenie nie je teraz poriadku. Ak uz prikrmujes, tu riedku stolicu ma pravdepodobn ako reakciu na nieco co zjedol. Vedies si dennik? Krmis 3 dni to iste a pozorujes ako zareaguje?

domka222
9. júl 2022
andreatytler
9. júl 2022

@domka222
Aha... citam, citam internet a polka clankov vravi tak a pokla onak.😀
Mam tak odskusane ze banan ak je zeleny alebo akurat dozrety, tak nasmu synovi sposobil vzdy tuhsiu stolicu.

domka222
10. júl 2022

@andreatytler u môjho zase naopak 😉