Cestoviny pre 8-mesačné dieťa
Dnes by som chcela zaviesť do jedálnička môjho 8 mesačného synčeka cestoviny.kupila som také detské paw patrol obsahujú semolinu.tzv.semolinove cestoviny.myslite že to môže byť vhodné pre môjho drobčeka.dakujem za každú radu.

@pukina psenicny bulgur je ako cestovina 😉teda cestovina je zo psenice
Ja by som odporucala pohankove cestoviny ci ryzove . Z psenicnych mas celozrnne ci spaldove v DM ku v bio kvalite.Celozrnne spagety su aj v Lidli a aj rozne druhy cestovin od cervenej sosovice po spenatove. Vyber je velky.
Veď daj normálne bezvajecne nám radila sestra od pediatricky...8mesacne už môže aj žĺtko aj varené kravské mlieko
@zuzanitta18 odporúča sa bezvaječné z klasickej bielej múky. Kvôli lepku.
@katie253 kvoli lepku? Nerozumiem? 😁 Lepok obsahuju aj celozrnne cestoviny rovnako len navyse aj vlakninu .
@kvietok173 a pisala som niekde ze biele/ bezlepkove je lepsie? 😀
@zuzanitta18 veď kúp normálne cestoviny čo jete aj vy doma. Nejaká paw patrol je tvojmu dieťaťu ukradnutá 😃
@pukina nepatrilo tebe som sa pomylila 😂
@katie253 su to produkty zo psenice a to je cele a celozrnne je ako benefit a velmi zastarsale nazory ze biele cestoviny su super. Opak je pravdou nakolko vlaknina cisti creva od lepku . Lepok je aj v celozrnnych a bezlepkove su pohankove a su super a nie kvoli tomu ze by tovoje dieta malo mat celiakiu ale pre źenu maju aj ine mineraly ci vitaminy.
@kvietok173 sosovicove a ryžové “cestoviny” neobsahujú lepok
@pribinak neobsahuju a co ma byt nerozumiem
@kvietok173 práveže sa neodporúčajú celozrnné cestoviny pretože veľmi prečisťujú črevá, to mi povedala pediatrička. Aj keď som dávala kaše zo začiatku, tak vravela, že začať ryžovou, nedávať hneď cereálne. Aj rožok začať dávať obyčajný biely, nie cereálne. To mám od pediatričky všetko. Pretože potom majú deti alergiu na obyčajnú bielu múku, keď v škôlke, škole dostanú na desiatu obyčajný biely rožok, nie sú naň zvyknuté.....
táto debata je výživná 😂😂😂 vidím tu 3 súbežné hádky ohľadne cestovín.... ešte raz - cestovín 😀 a to sme len na prvej strane 😀 dnes je ozaj teplo
@zuzanka.zuzu fakt, akurát idem písať. Ešte aj pri cestovinám môže vzniknúť hašterenie?!
@katie253 nehnevaj sa ale toto je riadna hlupost 😂😂😂😂😂. Necelozrnne veci su vydobytok tejto doby pretoze taka muska vydrzi dlhsie a vlaknina sa kupuje separe a ludia su viac chori. Kedysi ina muka ci cestoviny ako celozrnne ani neboli.

@zuzanitta18 normálne cestoviny, akurát sú v detskom obale a majú detsky tvar
Normálne ich môže papať
Osobne by dom dala ale niečo menšie, napr kus-kus, alebo bulgur