icon

Čo dávate 8 mesačnému dieťaťu okrem ovocia, zeleniny a kaší?

martina374
14. jún 2015

Ahojte chcem sa spytat, kedze uz prikrmujem a skusame rozne prikrmy, ovocie doobedu, naobed nejaky zemiak a zeleninka a vecer kasa. Tak co okrem toho moze uz jest 8 mesacne dieta? nejake "chrumky, keksiky, cestoviny" alebo nieco ine lebo z ovocia a zeleniny to hned vyhladne a aj ked jej dam ochutnat aj rozok tak nic moc. A pytam sa aj kvoli tomu ze ked nikam cestujeme tak by som zobrala nieco zeby som mala po ruke ked by som ju nahodou nemohla kojit. Poradte nejake jedla. Diky

Strana
z2
tortelinka
18. jún 2015

@mizu89 neviem ktoré sú najdrahšie, asi HIPP? ja dávam iba pri cestovaní kupované, to dávam babylove alebo alnatura

ivet1371
18. jún 2015

@mizu89 radšej priprav sama doma tie kúpené je hnus.dá sa rýchlo a truchu pripraviť a budeš mať na dva dni.cuketu,zeletinu si možeš naporcovat a dať do mrazničky.príprava zaberie chvilku a viac chutí aj deťom.

stanislavao
18. jún 2015

ved jej davajte aj maso, ryzu, zemiaky, cestoviny. chrumky kukuricne - take dlhe tucne, ale nesolene. marina kekse, piskoty. ked sa naje riadne hustej polievky, tak urcite vam nebude ochvilu hladna.

mizu89
18. jún 2015

@moni244 nemyslela som to tak.dakedy drahsie veci su lepsie ako lacnejsie dakedy je to pravy opak.malemu nedavam stale len ked niekam ideme na cestu a tak.aj tak mu len vyvaram ze uz dakedy naozaj neviem co mu navarit

Strana
z2