Čo jedia vaše deti na detských ihriskách?
Ahojte,
co davate vasim detom jest ked stravite na detskom ihrisku dlhsiu dobu? Ide mi skor o nejake rozumne jedlo, nie chrumky, tycinky ci piskoty. Pre 2-3 rocne deticky.
Dakujem, snad budem mudrejsia 🤞
Keď tak, tak ovocie, iné nie
@snezienkaaa82 to mi v reštauráciách vôbec nevadí, je na rodičoch, čo dieťaťu dovolia a čo nie. Aj doma má kopu lákadiel, ale ak je naučené jesť za stolom, tak sa naje a potom sa môže hrať. Myslím dieťa od veku okolo dvoch, troch rokoch, to už chápe veľmi dobre, s menším by som sa do reštaurácie najesť asi nešla, keď, tak len výnimočne, neviem, čo by mi tam zjedlo. A strava tam nebude prispôsobená jeho veku.
@snezienkaaa82 viac ta irituju smykacky v restikach než znudene deti čo placu? No ja som radšej za tie hupacky a smykacky, nejdem do reštaurácie počúvať urevane decko čo sa nudí a chce ísť dom. A nie, batolatu nevysvetlíš a nechdit do restiky niekoľko rokov kým si dieťa vybuduje ten “návyk” to je tiež dobra hovadina.
Čokoľvek. Chlebík lepeňák, toasty, chrumky, pečivo, džúsiky, výživy, sladkosti, ovocie v miske, chipsy... keď ideme von, kľudne sa stane, že vyrazíme ráno a vrátime sa až večer. Bez problémov si vyberú jedlo a chrúmanie v najbližších potravinách, alebo mám plný batoh.
@adelajda25 keď bol este v kočíku tak kukuričné chrumky, kapsičku keď mal asi 2-3 roky tak sa najedol doma alebo sa dá jedlo zobrať von cestoviny napríklad keď viem ze toho moc nejedol od rána tak mu treba niečo dať aj vonku ale keď už behá a hra sa všetko chytá tak určite nie s jedlom v ruke... teraz má 6 keď ideme von tak sa dohodneme ze si po ceste kúpime pizzu spapame na lavičke potom sa ide hrať alebo sa naje doma piknik vonku je fajn 😁
Piesok 😅
Ovocna kapsicka alebo piskota/keksik.. Aj tie chrumky piskoty..podla toho co mam v ruksaku..ked povie ze je hladna ide sa domov k veceri.
Mozes spravit toast a dat do dozicky.
Ja nosim detom na ihrisko jedlo, kedze vacsinou sme tam v case kedy maju jest a nebudem teraz behat domov kvoli tomu, aby sa najedli. Beriem im ovocie, ovocnu tycinku, ovocne kapsicky- kupene aj domace, pripadne pecivo, ale niekedy aj kukuricne nesolene chrumky ci keksy. A cistu vodu. Ak chcu ine deticky, ponuknem, ale vzdy sa opytam prv rodica ci moze.

Na, ihrisku nič.... Beriam len vodu, čaj. Maju sa, predsa hrať a nie jest. Ani ja si nepamätám, že by som je dávala na ihrisku keď som bola malá. Inak mňa irituju ak šmýkačky, hojdačky a podobne v restikach, vonku. Kde sa má konzumovať jedlo, by to nemalo byt, dieťa potom nemá čas jest, matka väčšinou tiež, žiaden návyk na sedenie za stolom.... Na toto mate aký nazor?