Čo varíte 4- až 5-ročným?
Alebo sa inak opytam, ako zdravo sa stravujete? Co davate detom na ranajky a na veceru pred a po skolke?
@anonym_autor Varím úplne to isté, čo nám. A aj jedáva tie isté potraviny, čo aj my.
Jedia to čo my .
@anonym_autor to co nam. ale roznorodo a pridavam vela ovocia a zeleniny
Ved si pozri stranky s fitness receptami, kadejaky zdravý cheesecake môžes mat v chladničke pripraveny, tieto fitness jedla sú super v tom, že doslova za 10 minút máš pripravené čokoľvek, ci na sladko, na slano.
Raňajky -jogurt, ovsené vločky, praženica, vajíčkové muffins… olovrant zvyčajne zje aspoň pol šalátovéj uhorky alebo pol papriky, kapsičku, ovocie, ovocné lievance, a na večeru máme buď cestoviny, rizoto, krémové polievky alebo občas sucha večera, občas aj “nezdravý” chlieb vo vajci 🙂. Takto sa stravujeme všetci doma.
Varim všetkým to rovnaké, len horšie je že malému nic nechuti 😂
Maly zbožňuje perkelt, ten mu varím zvlášť, lebo sme ho varili kvôli nemu tak často že nám, rodičom, už prestal chutiť 😂😂 už ho nemôžeme ani citit 😀syn sa ho ešte neprejedol.
na ranajky jedaval mlieko s cereraliami (dodnes jedava), zvysok presne to iste co my. Skolkarovi som uz nic specialne nevarila.
Teraz v teple vymysla so vsetkym tak je to co si najde :D inak pred skolkou nedavam nic jest...a vecer zvyknem v toustovaci zapiect celozrnnu tortilu so sunkou syrom a k tomu salatovu uhorku alebo rajciny nakrajam...alebo polievku..parky..tarhonu uvarim a udusim na to nejaku zeleninu a tak...
To čo my. Na raňajky väčšinou salámu, šunku, syr, zeleninu, paštiky, nátierky. Obed to čo dostanú v škôlke, keď sú doma, tak to čo my a večeru to čo my - podobná ako raňajky.
Raňajky nejaký obložený chlieb, vajce na rôzne spôsoby a raz za čas parky. Sladke desiate. Neskorý obed ale úplne hoc čo čo jeme aj my. Nie vždy to chuti ale neumru od hladu, keď nezjedia. Stále je tu olovrant a večera. ;D Prekvapuje ma, že väčšina ma rad moje šaláty, fakt zjedia hoc čo. Masko majú niektorí viac radi a ini menej ale nikdy to nie je o tom, že nezjedia..
Od 2 rokov všetko, čo aj nám, riadne ochutené, osolené...
@anonym_autor No u nas ma na ranajky a veceru kazdy nieco Ine. Ma celkom prekvapuje, ako tu niektore pisu, ze maju vsetci to iste. My si vzdy dame to, na co ma kto chut. Synovi, ked mal tak 4-5r. som najcastejsie robila asi chlebik s maslom a medom. Na veceru vacsinou tuniakovu natierku, chlieb vo vajci, zelenina.
Keby normálne jedol tak to co my. Keďže vymýšľa nad každým zrnkom ryze, tak to co ma rad 🙄 Čakám, kedy bude mat dosť rozumu aby som ho motivovala rozhovorom o zdravotnych nasledkoch 😅

Raňajky ovsena kasa, vianočka, koláč... večera- chlebík s maslom a zeleninou, cestoviny a podobne