icon

Čo zaručene nezapečie ročné dieťa?

22. dec 2022

Prosím vás, čo zaručene dieťa nezapečie? Aké potraviny podporujú redsiu stolicu?

hilda08
22. dec 2022

Ovsena kasa, cuketa, brokolica, karfiol, , polievky ale nie varená mrkva… proste to, co obsahuje vela vody, vlaknina…ja som do kazdej kase a polievky dávala jablkovu vlakninu

patka06
22. dec 2022

Ovocie, najmä slivky a hrušky

54tinka54
22. dec 2022

Môjmu synovi veľmi pomohlo na mäkšiu stolicu, keď som mu strúhala ovocie aj so šupkou.

jankamiskova
22. dec 2022

Ovsené vločky sypať do ovocia ci zeleniny aj do polievky...prip. Aj drvene lanove semiacka...

autor
22. dec 2022

Ďakujem vám krásne za odpovede, kľudne prosím píšte ďalšie mamičky 🙏
Ovsené vločky dávam a rodina do mňa hustí, že z toho dieťa zapeká.

lubina
22. dec 2022

Mne nasa doktorka odporucala, aby som malej davala hrozno, ze to pomaha. Tak som jej ho prekrajovala, kym bola celkom mala a neskor uz vedela pekne zjest aj cele bobule a ozaj to pomahalo....doteraz ma rada hrozno 🙂

snehulak77
23. dec 2022

Slivky určite ☺️ Aj slivkova šťava sa dá kúpiť

minipavlovka
23. dec 2022

Nám veru nepomáhali kompôty, šťavy, slivky… mal takú tvrdú stolicu že mal občas aj krv- plakala som s ním 🙄 ( bolo to keď sa učil na nočník 1,5 ročný a učil sa to ovládať). Čo nám jediné pomohlo boli čerstvo namleté (nasekané) ľanové semienka 1,5 čajovej lyžičky som ráno zmiešala s trochou čaju alebo džúsu a pomocou striekačky od nurofenu som to do ňho naládovala. Po 2 dňoch si zvykol a v pohode to spapal. Potom aj večer do kaše som mu primiešala jednu čajovú lyžičku semienok. Krásne začal kakať, trvá to cca 2 dni kým to zaberie. Mne tiež len ľanové pomáhali v tehotenstve na zápchy. Ja vravím že keď nepomôžu semienka tak už ozaj nič. Len treba dbať aby viac pil ked to spapá. Daj vedieť či pomohlo, držím palce.

tamvtme
23. dec 2022

U nas fungovala cuketa, jablka, hrusky, paradajky/pradajkova omacka, vlocky,hrozno