icon

Cucátko Nuby - skúsenosti

simik14
9. mar 2015

Dobry den ma s cucatkom alebo sietkou niekto skusenosti ? Ako vlastne funguje ? Dnu sa da kusok ovocia alebo keksy a zavretim sa rozpuci alebo to dieta rozpuci cucanim ? A co vlastne sa tam ma davat a co nie ? Dakujem

piacere
9. mar 2015

mali sme, ale malý to nechcel. Ja som mu tam dávala banán, broskyňu, jablko - to nechcel vôbec, lebo to je veľmi tvrdé, musel by to komplet "požuť" cez tú sieťku, ab z toho mal nejakú šťavu. A banán sa z toho potom nedal ani za svet umyť a sieťka ostávala napriek poriadnemu drhnutiu čierna.... Za mňa hlúposť.

simik14
autor
9. mar 2015

Dakujem za nazor zvazovala som to nie je to drahe a moja nevymysla ale ked sa to tazko umyva od niektorych potravin tak sa tam akurat namnozia bakterie a nebudem jak salena po kazdom kusku vyvarat

katarina1984
9. mar 2015

@simik14 my sme mali ten silikonovy cumel ,nie sietku...nam sa to osvedcilo...davala som tam malej ovocie,piskotky a ona si to zuvala a tym aj cucala

bubbles
9. mar 2015

mame sietku, je tam aj nahradna.. a daju sa kupit osobitne nahradne sietky.. davam tam piskotku, mala sa s tym hraje, drvi v dasienkach a ozuzlava.. vie sa s tym zabavit a ja odsledujem kedy to dopapa a hned dam pod tecucu vodu, krasne sa to vymyje..

barborka291
9. mar 2015

Dietatko si cez sietku cucka, my sme to pouzivali, jablcko, ine ovocie, piskotky...sietka sa da normalne umyt, pripadne aj jarou alebo niecim inym,ak je spinavsia, napr. od slivky...