Dieťa odmieta jedlo
24. feb 2014
ahojte, prosim vas, mam stvorrocneho syna, ktory mi nechce jest, stale vravi, zeho boli brusko, ze mu bude zle a pod... odmieta veskeru stravu, jedine, co zje je jogurt... poradite mi ako ho motivovat, alebo mam snim ist k lekarovi? dakujem
dakujem a dnes sme boli u lekara dala nam probiotika a nejake oblbovaky, pretoze si mysli, ze to je psychika... ale mas pravdu, raz mu prislo zle z jedla a odvtedy mi neje... no uvidime, inak jogurtiky papal a rohlik tiez, nic ine... :(

@eva1604 nezažil v poslednej dobe nejaké starosti so žalúdkom?nezvracal?neprehnalo ho?prípadne skús pozisťovať,či v škôlke niekto nemal takéto problémy a on bol toho svedkom.môže to byť len špekulácia malého výmyselníka,ale môže ho naozaj bolieť bruško.vyskúšaj jedlá,ktoré má naozaj rád,či aj tie odmietne,kľudne skús nejakú sladkosť,ako bude na to reagovať.ale odporúčala by som ísť k lekárovi.u nás pomáhala na rozoznanie simulácii a skutočnej bolesti povedať,že ak ho naozaj bolí stále bruško,musíme ísť k pani doktorke,aby zistila z čoho to je.naše deti sa dr. neboja,nestrašila som ich tým,ale ako väčšina ľudí,nechodia tam s nadšením a ked nemusia,tak tam radšej nejdú.ak súhlasili,vedela som,že je to naozaj,ak im zrazu bolo dobre a pustili sa do jedla,bola to len špekulácia.ak máš akúkoľvek pochybnosť,kašli na všetko a zájdi tam.držím palce