Fľaše na papanie polievok
Zdravím, sú nejaké fľaše na papanie polievok? Mame fľašky na mlieko ale to sú malé dierky na nich. Ďakujem
tiez som to este nepocula a to mam teda doma rozne pomocky 😁 Avent ma jeden druh cumlov na flasky urcenych na kase, cize maju vacsiu dierku.. ale ani to si neviem predstavit jest z flase 😁
Ku fľaši sa dá kúpiť aj dudel na kašu, napríklad Avent fľaška má taký dudel v ponuke, ale určite má každá znacka
@vasjar 🧐 aký význam má kŕmiť dieťa polievkou z fľašky?
Kedysi bolactaka fľaša, miesto dudla mala lyzicku a vytacalo sa to na nu.
Inak jedine nožnice a dierku si zväčšiť (co je ale samozrejme hlupost, drobca treba naucit jest lyzickou)
Co tak lyzica?
Toto robili nase mamy, dnes uz su “trendy” ine 😉 baby maju pravdu, najlepsie urobis ak zacnes davat papat rovno lyzickou
@vasjar ach moja, zato ta z*ebu ako... Polievka sa ma papať lyžicou, neviem koľko m ma tvoje dieťa ale naša nebola veľký papkac, mame 11 zachviľu a ako tak sa nám rozjedla.... Ale polievky ako vývar to jedla jedine od 6m....samozrejme domáce rezance a keď sa jej zvýšila polievka ako len tekutina dala som jej do fľaše a skúsila nech vypije,najma keď bola chorá.... Ale nechcela, urobila som aj väčšiu dierku na cumliku... Nepomohlo jej to...
@vasjar a ake velke dieťa to je?? Resp. Uz dlhsie skúsate papat alwbo je to len začiatok?
@arasidka123 pohodlnosť mamičky... asi. V živote by mi to nenapadlo...
Skús si ty naliet polievku do fľaše a vypiť..musí to byt ohromne “chutne”..fuj..🤢🤢🤢..deti máš učia veľkej trpezlivosti to je jedna pravda ale netreba polavovat a skúšať ďalej s lyžicou
Nie je to až taký výmysel, ja som síce polievky z fľašky nedávala, ale mamina hovorila, že ona nám dávala. Ja som vlastne polievky dlho nedávala, len obyčajný hustejší prikrm a až potom neskôr polievku aj druhé, čiže už vedeli jesť lyžicou. Keď myslíš, že by ti to pomohlo, nekupuj hovadiny, ale proste si vystrihni väčšiu dierku do cumlu a uvidíš. Ale lyžicou sa bude musieť skôr či neskôr naučiť, je jednoduchšie naučiť nové, ako preucat zle navyky
@arasidka123 rýchlejšie a pohodlnejšie podľa môjho názoru
Svokra spomína na niekoho (neviem koho a to nie je podstatné), čo takto mixoval polievky a deti to jedli (či skôr pili?) - napr. vývar aj s mäsom, zeleninou a rezancami 🤢 mňamka.
Ja som za lyžičku 🤷♀️
@vasjar ano ja mám také fľašky cez ktoré dávam hustejšie kaše. Sú to také silikónové fľašky s ventilom na prikrmy. Sú praktickejšie ako tie kapsičky čo si môžeš sama naplniť, lebo nič nevyteka, na ventile je také sitko. Ale polievky tam nedávam, ale mixnute by som v pohode mohla. Inak niekde sa polievka pije z taniera, takže pre mňa vôbec nie je divné že rozmýšľaš takto.
Baby co polievka...ale svokra mi hovorila,ze mojho manzela krmila z flasky pomixovanym masom.
boze zeny zasa treba nevyziadane rady, asi vie preco sa na to pyta a nie je hlupa, aby nevedela, ze polievka sa je lyzicou 🤷♀️ ked raz dieta nechce a vyskusala uz vsetko, tak hlada sposob ako inak, aby cosi zjedlo
autorka: teoreticky hustejsiu polievku rozmixovanu ak kusky nechces vies tiez dat do plniacej kapsicky (da sa kupit v DM) a bude si to cucat z toho alebo potom si sprav vacsiu dieru sama noznicami
a ano pravda je, ze treba dalej skusat 🙂 drzim paste
Tieto používam, ale kúpila som ich cez bazár 2 veľkosti https://www.loveki.sk/kapsicky-a-doplnky-ku-kap...
A čo tak sme jej dali nevyžiadanú radu a?Stale lepšie niekomu poradiť teraz ako potom riešiť že v 5 rokoch vie jesť len mixované..Polievky treba zo začiatku variť hustejšie a postupne riediť..nie dat vyvar do fľaše..jasne,že potom tie deti nemajú normálne stravovacie návyky..ale je jasne,že je nám to jedno ako si to autorka doma zariadi

@vasjar polievka sa je lyžičkou.