icon

Fľaše na papanie polievok

vasjar
28. apr 2022

Zdravím, sú nejaké fľaše na papanie polievok? Mame fľašky na mlieko ale to sú malé dierky na nich. Ďakujem

tosomja
28. apr 2022

@vasjar polievka sa je lyžičkou.

sapetka
28. apr 2022

@vasjar to som este nepocula. Ved normalne z taniera s lyzickou..

denden77
28. apr 2022

tiez som to este nepocula a to mam teda doma rozne pomocky 😁 Avent ma jeden druh cumlov na flasky urcenych na kase, cize maju vacsiu dierku.. ale ani to si neviem predstavit jest z flase 😁

viestta
Odpoveď bola odstránená
travelllerka
28. apr 2022

Ku fľaši sa dá kúpiť aj dudel na kašu, napríklad Avent fľaška má taký dudel v ponuke, ale určite má každá znacka

arasidka123
28. apr 2022

@vasjar 🧐 aký význam má kŕmiť dieťa polievkou z fľašky?

nikpa
28. apr 2022

@vasjar treba učiť jesť aj s príborom a s lyžicou z taniera, normálne stolovanie.

simca06022011
28. apr 2022

Kedysi bolactaka fľaša, miesto dudla mala lyzicku a vytacalo sa to na nu.
Inak jedine nožnice a dierku si zväčšiť (co je ale samozrejme hlupost, drobca treba naucit jest lyzickou)

mimi3008
28. apr 2022

Co tak lyzica?

gladys_07
28. apr 2022

Toto robili nase mamy, dnes uz su “trendy” ine 😉 baby maju pravdu, najlepsie urobis ak zacnes davat papat rovno lyzickou

didi2102
28. apr 2022

@vasjar v Tescoma mali raz radu že silikónová mäkká fľaša a bud z nej dieťa cucalo alebo sa nastokla lyžička a v nej bola dierka,cez ktorú sa pretlacala kaša ale na polievku to určite nebude

aneta129
28. apr 2022

@vasjar ach moja, zato ta z*ebu ako... Polievka sa ma papať lyžicou, neviem koľko m ma tvoje dieťa ale naša nebola veľký papkac, mame 11 zachviľu a ako tak sa nám rozjedla.... Ale polievky ako vývar to jedla jedine od 6m....samozrejme domáce rezance a keď sa jej zvýšila polievka ako len tekutina dala som jej do fľaše a skúsila nech vypije,najma keď bola chorá.... Ale nechcela, urobila som aj väčšiu dierku na cumliku... Nepomohlo jej to...

vasjar
autor
28. apr 2022

@sapetka nechcer tak papať

viestta
Odpoveď bola odstránená
sapetka
28. apr 2022

@vasjar no ale treba ju to naucit..

svetlana16
28. apr 2022

@vasjar a ake velke dieťa to je?? Resp. Uz dlhsie skúsate papat alwbo je to len začiatok?

tosomja
28. apr 2022

@vasjar a dávaš aj husté jedla? Zemiaky, ryza, mrkva, výživa...? Toto zje? Ak áno, tak ja by som nedávala polievku ak je to jediné čo nechce. To stačí nahradiť vodou, mliekom, čajom.

pallacinka29
28. apr 2022

@arasidka123 pohodlnosť mamičky... asi. V živote by mi to nenapadlo...

pracujucazienka
28. apr 2022

Skús si ty naliet polievku do fľaše a vypiť..musí to byt ohromne “chutne”..fuj..🤢🤢🤢..deti máš učia veľkej trpezlivosti to je jedna pravda ale netreba polavovat a skúšať ďalej s lyžicou

zabina27
28. apr 2022

Nie je to až taký výmysel, ja som síce polievky z fľašky nedávala, ale mamina hovorila, že ona nám dávala. Ja som vlastne polievky dlho nedávala, len obyčajný hustejší prikrm a až potom neskôr polievku aj druhé, čiže už vedeli jesť lyžicou. Keď myslíš, že by ti to pomohlo, nekupuj hovadiny, ale proste si vystrihni väčšiu dierku do cumlu a uvidíš. Ale lyžicou sa bude musieť skôr či neskôr naučiť, je jednoduchšie naučiť nové, ako preucat zle navyky

diamond007
28. apr 2022

@arasidka123 rýchlejšie a pohodlnejšie podľa môjho názoru

misulkar
28. apr 2022

Svokra spomína na niekoho (neviem koho a to nie je podstatné), čo takto mixoval polievky a deti to jedli (či skôr pili?) - napr. vývar aj s mäsom, zeleninou a rezancami 🤢 mňamka.
Ja som za lyžičku 🤷‍♀️

moonikajan
28. apr 2022

@vasjar ano ja mám také fľašky cez ktoré dávam hustejšie kaše. Sú to také silikónové fľašky s ventilom na prikrmy. Sú praktickejšie ako tie kapsičky čo si môžeš sama naplniť, lebo nič nevyteka, na ventile je také sitko. Ale polievky tam nedávam, ale mixnute by som v pohode mohla. Inak niekde sa polievka pije z taniera, takže pre mňa vôbec nie je divné že rozmýšľaš takto.

denithestrange1993
28. apr 2022

Baby co polievka...ale svokra mi hovorila,ze mojho manzela krmila z flasky pomixovanym masom.

petamich
28. apr 2022

boze zeny zasa treba nevyziadane rady, asi vie preco sa na to pyta a nie je hlupa, aby nevedela, ze polievka sa je lyzicou 🤷‍♀️ ked raz dieta nechce a vyskusala uz vsetko, tak hlada sposob ako inak, aby cosi zjedlo

autorka: teoreticky hustejsiu polievku rozmixovanu ak kusky nechces vies tiez dat do plniacej kapsicky (da sa kupit v DM) a bude si to cucat z toho alebo potom si sprav vacsiu dieru sama noznicami

a ano pravda je, ze treba dalej skusat 🙂 drzim paste

vasjar
autor
29. apr 2022

@petamich ďakujem! ☺️👍

moonikajan
29. apr 2022

Tieto používam, ale kúpila som ich cez bazár 2 veľkosti https://www.loveki.sk/kapsicky-a-doplnky-ku-kap...

pracujucazienka
29. apr 2022

A čo tak sme jej dali nevyžiadanú radu a?Stale lepšie niekomu poradiť teraz ako potom riešiť že v 5 rokoch vie jesť len mixované..Polievky treba zo začiatku variť hustejšie a postupne riediť..nie dat vyvar do fľaše..jasne,že potom tie deti nemajú normálne stravovacie návyky..ale je jasne,že je nám to jedno ako si to autorka doma zariadi