Harmonelo Probio pre 13 mesačné dieťa
Dobry vecer. Chcem sa opytat a zaujima ma vasa skusenost.
V kratkosti to zhrnem. Nasu 13 mesacnu dcerku od narodenia trapia ekzemi (neurodermitis). Niekedy je to lepsie inokedy zas horsie, niekedy ani nevieme ze nieco mame. Po studovani na internete a odporucani som nasla tieto PROBIO sirupy. Skor ako som si precitala ze je to odporucane pre deti od 3r., som danú firmu uz kontaktovala. Z ich strany mi bolo povedane ze to mozu aj mladsie deti ako 3r., zo strany jednej farmaceutky mi bolo povedane to iste, zo stany pediatricky radsej sa riadit navodom, atd….
Chcem len vediet, ci niekto uzivate tieto PROBIO sirupy, mate skusenost aj s detickami mladsimi ako 3r?
Za kazdu odpoved, skusenost vam budem vdacna. 🙏🏻

@veterka00 pomohlo Vám harmonelo na ekzém ? A prosím kombináciu , ktorých sirup Ste dávala ? Ďakujem
@zuzanitta1 ano pomohlo. Za nás velká spokojenost. Ozvu se přes zprávu. 🙂

Ked opomeniem fakt, ze je to MLM, pozerajte si prosim zlozenie tych produktov. Obsahuje to dva konzervanty, kyselinu citronovu na ktoru mavaju ludia alerg. reakciu, steviu (sladidla do probiotik ktore maju “ozdravovat” creva???)
Ak chcete naozaj dobre probiotika, odporucam znacku SMIDGE, maju aj specialne pre deti smidge infant