Hydratačná mánia
čo je to za maniu liat vodu do deti, do dojčených dojčiat dolievat čaje, do batoliat liat vody čajíky stresovat že dieta nechce... a hlavne teraz v zime, na jar,, dosladzovat len aby za každu cenu dieta pilo litre vody???
dobre dievcata odchadzam z tejto temy lebo nemienim sa s vami dohadovat o cukre. Kazda si budeme do nemoty tvrdit to svoje. Trvam na tom co som tu pisala a koniec. Porovnavat cukor s alkoholom a cigaretami je dost pritiahnute za vlasy. Ak ma tehotna rozum tak o takom nebude ani uvazovat!
@estterka aha, tu je pes zakopany. 😀 No ved ja Ta nepresviedcam, to vobec nie. Len su iste poznatky, ktore zrejme nepustia. Ale neboj, tiez som bola vykulena z toho. Mala som zazratu predstavu, ze zdrave je vyhradne surove a len zo suroveho su ziviny. No a vidis, nie je to uplne tak. Tak dochrumkania. 🙂
@labaga skoda,ze si nevidela fotku nasej dcery 😀 chudatko 13,5 kilove vychudnute na zdravej strave 😀 a taki ti predavaci v supermarketoch,co sa kvoly kilam ledva hybu,to tiez pekny pohlad,ze? 😉 ja poznam mnozstvo ludi osobne,ktorym zdrava a surova strava pomohla a vylicieli si az rakovinu vdaka nej.
@labaga ja som to pochopila 🙂 vobec som sa neurazila ani sa ma nic nedotklo,nic neboj 😉 😎 ale nedavno tu niekto niekde pisal,ze deti na zdravej strave su vychudnute a potom kvoly tomu po lekaroch behaju,tak som si na to spomenula-pretoze nasa nikdy nebola vychudnuta 😉 nemozes vediet kto si co lieci zdravou stravou a v akom stadiu liecby je. velmi vela ludi ide na zdrave stravovanie zo zdravotnych dovodov prave. a skutocna liecba tela moze aj roky trvat. tym myslim,ze sa lieci problem,nie vonkajsie priznaky choroby.
@lienockaa 😀 ja som nepísala, že amalgán zabíja. A preto chvalabohu žiješ. 😉 Ako kvalitne po zdravotnej stránke to vieš iba ty sama.
A samozrejme, že je to pravda.
A so školskými zubármi máme skoro všetci skúsenosti. Im vďačíme asi za najhoršiu výbavu v našich ústach. Mne školský zubár viac uškodil ako opravil. 😖
@vejinka nedalo mi nezareagovat, ale biely cukor je skutocne ''jed''
..a tiez je pravda, ze bez cukru organizmus nemoze existovat, ale cukor si vie telo ziskat napr. z ovocia, ktore je nan bohate..cestoviny tiez obsahuju mnozstvo sacharidov a tak mozem vymenut este dlho
..biely cukor su len prazdne kalorie, ktore zatazuju organizmus, ked uz sladit tak hnedym cukrom alebo medom 🙂
..a mimochodom, aj ja si dam obcas parene buchty, makovy kolac, babovku a podobne..ale malemu take nedavam
@labaga 😀 nooo, tych by som ako vzorku nebrala. Nase bio obchody su dsot specificke co sa predavacov tyka. Na pobavenie. Ja tam nekupujem. Nakupujem bio v beznych obchodoch, ale v AT. Neporovnatelne ceny napr. za taky hnedy cukor. Tu nevedia co zan pytat. Nech si nechaju.
No a bio neznamena nejest c ichrumat dve mrkvy za den. Bio spociva v niecom inom.

@jabadaba skoda,ze tam ale nenapisali,co vsetko sa tou rychlou tepelnou upravou uz znici. pri pestrej strave netreba varit zeleninu 😉