icon

Je normálne zabávať dieťa pri jedle?

7. máj 2025

Ja viem asi to nie je najlepšie. Len idem si asi po radu. Syn má k týždeň rok. Doteraz pekne jedol žiadne zábavky. Posledné 4 dní veľmi toho nezje chápem zrejme zuby. Momentálne je tak že mu v jednej ruke držím knihu a hovorím čo tam je a druhou mu dávam. Tak zje pekne všetko. Upravi sa to niekedy že bude jesť zase pekne ? 🙂

amelia89
7. máj 2025

Bude jasne 🙌🏻 Neboj☘️

autor
7. máj 2025
@amelia89

Bude jasne 🙌🏻 Neboj☘️

@amelia89 ďakujem muž tu do mňa hučí že mu naruším pozornosť ale teraz mi je prednejsie nech sa naje 🙂

andrea2323
7. máj 2025

Ja tancujem niekedy aj írske tance aby jedol 🤣🤣 muž vymýšla pesničky atď.. myslím si, že také ako knižka sú v pohode

viestta
7. máj 2025

Miesto knihy mu skus dat do ruky lyzicu, nech skusa sam jest a pomedzi to ho krm. Bude to rovnako zabavne ako kniha a nebude ho to odputavat od jedla

autor
7. máj 2025
@viestta

Miesto knihy mu skus dat do ruky lyzicu, nech skusa sam jest a pomedzi to ho krm. Bude to rovnako zabavne ako kniha a nebude ho to odputavat od jedla

@viestta ďakujem za tip vyskúšam🙂

autor
7. máj 2025
@andrea2323

Ja tancujem niekedy aj írske tance aby jedol 🤣🤣 muž vymýšla pesničky atď.. myslím si, že také ako knižka sú v pohode

@andrea2323 to je hrozne niekedy vymýšľať takéto veci 😃

heminepa
Autor odpoveď zmazal
autor
7. máj 2025
@heminepa
Odpoveď bola zmazaná

@heminepa milujem ho ,ale dakedy je taký múdry jak by vyhovoval celý tucet deti 😃

elianto_01
Autor odpoveď zmazal
evcagabi
7. máj 2025

Napriklad moja chce jest len od chlapa tak nech syna skusi krmit tvoj, ked je taky mudry 😁 Ked idem k nej ja s nejakym jedlom, tvari sa, akoby ju chcem otravit 🥲😅

heminepa
Autor odpoveď zmazal
autor
7. máj 2025
@evcagabi

Napriklad moja chce jest len od chlapa tak nech syna skusi krmit tvoj, ked je taky mudry 😁 Ked idem k nej ja s nejakym jedlom, tvari sa, akoby ju chcem otravit 🥲😅

@evcagabi ani nevrav, muž chodí na týždňovky, občas je aj dlhšie doma ja nechápem že pred ním má prirodzene vacsi respekt ale pri ňom má zjedene do minuty obrazne 😀

autor
7. máj 2025
@elianto_01
Odpoveď bola zmazaná

@elianto_01 áno úplne chápem čo chces vysvetliť, doteraz sme takto fungovali total sústredené na jedlo. Teraz sa mu tlačia zuby horné,neviem presne ktoré a od vtedy je toto. Knihu som pouzila len kvôli tomu aby niečo zjedol. Určite sa chcem vrátiť do starého režimu. Bez knižky mi nezjedol absolutne nič ,max dve lyžičky

elianto_01
Autor odpoveď zmazal
marianarem
7. máj 2025

Ano, urcite nebude v puberte od teba chciet, aby si mu pri jedle citala knizky 🙂 My sme mali to iste a aj mimo zubov. Co som sa naspievala, narecitovala, nacitala kniziek 🙂 Do 2 rokov uz bolo toto obdobie za nami, asi aj skor, nepamatam si presne. Maly je slaby jedak stale, nebavi ho to, osiva sa pri jedle, ale nemusim ho uz zabavat ja.

sisska96
7. máj 2025

Radšej knihu ako mobil alebo tablet

nevenka
7. máj 2025

Ja mam uz aj vacsie deti, takmer v puberte, a aj male, tak 4 a 2 roky cca a veruze zabavam a je mi to suma fuk, keby sa opovazil mi muz povedat daco na to...tych pubertiakov veru do jedla nutit uz nemusim, ba priam niekedy krotit, co ti dokazu pojest. Takze to beriem s rezervou. To su len obdobia, my sme mali aj krtka pusteneho a svet sa nezrutil. Hladne a unavene dieta je nervozne dieta, a to som nechcela riskovat. Po jedle hned naladicky. Lenze niekedy to nie je o tom, ze "uz nevladze", ma dost, niekedy proste len vymysla. A vtedy zabavim vselijako. Aj s knizkou, aj s autickom. Krmili sme veru aj plysaky aj traktor. Podla mna normalne.

euka210
7. máj 2025

Moji mali lyzicku v ruke, pripadne mu daj aj prazdnu misku, nech sa tak zabava. Su deti papkosi a i taki...kym nedavas mobil ci Tv, tak kniha je este ok.

simsalabim
7. máj 2025

Nikdy som nezabavala pri jedle. Vytvara to zle navyky.

taktotedanie
8. máj 2025

Len to ked ma mamka doma tazkeho nejedaka a zje aspon nieco tak mamky aj za tu telku su vdacne
Ja som sa pridala do skupiny nejedaci a teda tie pribehy su smutne az do placu co vsetko tie mamky s detmi musia preskakat, niektore skoncili na PEGu kvoli nejedactvu, nekonecne hospotalizacie kde na nic nikto nepride a dieta nepribera, takze toto u teba je v pohode aj evidentne mamky co “nikdy” nepustili dietatu tv ci mobil nejedakov nemali
Mimochodom take “za mna nie tv mamky” - tiez taku poznam, pri jedeni nedava a nezabava a cely sen tv zapnuty v obyvacke ako podmaz pozadia 👍🏻 ale radi celemu okoliu ohladom deti