icon

Kedy majú vaše deti večeru?

janulcek33
15. aug 2021

Kedy veceraju vase deti? Co mavaju na veceru? A davate este pred spanim mlieko? Mala ma 19 mesiacov. Dakujem

Strana
z2
hennyinnsbruck
15. aug 2021

@callisia ja toto neriesim nebude si cely zivot na gauci zuby umyvat..a aj keby nevadi hlavne su umyte😂 na vode zaspava nie po vode,cuca.cumel nikdy nemala nechcela (flaskove dieta)ale toto je jej ukludnovak… 🙄pomaly s tym musim seknut sak 3r bude mat….v noci je bez mlieka od 3mes😂😂😂😂
To mas fakt hladosa….a si si ista ze je to hlad a nie smäd?dat vodu namiesto mlieka?

beata_k
Odpoveď bola odstránená
callisia
15. aug 2021

@hennyinnsbruck netuším. Keď dostane po večeri (má aj popri nej) vodu/čaj tak nechce, resp.si odpije máločo. Ale mlieko vypije a ešte sa tvári, že som mu málo dala 😁 Skúsim mu zajtra po večeri dať vodu do fľaše na mlieko a uvidím. Ale v noci to je určite hlad. A tam to ešte chápem, ešte je malý. Cez deň mlieko už nemá.

alexandra1990
15. aug 2021

@beata_k ani teba nikto nenúti vyjadrovať sa k mojim komentárom, keď sa ti nepozdávajú

kristina2412
15. aug 2021

Ja mam trojročnu ale keď bola rovnako stará ako tvoja, mala rada na večeru ovsenú kašu s banánom, medom a skoricou,biely jogurt s pečivom , prípadne chlieb s trochou masla,syr a zeleninu. Vecerala okolo 19:00 ,v zime skôr. Ešte som ju dojčila pred spaním aj v noci.

zuvelyn
16. aug 2021

@callisia "umýva" tych 6 zubov pred (to nie je ziadne umyvanie ale hranie sa s kefkou), zaspáva na fľaši, vôbec zuby neriešim momentálne, niekedy pije este aj nad ránom.

katka17787
16. aug 2021

@alexandra1990 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Strana
z2