Kedy zaradiť celé vajíčko do jedálnička?
Ahojte. Kedy ste zaradili do jedálnička celé vajíčko? Žĺtko dávam od 6 m. Aktuálne má 10 mesiacov, môžem už zaradiť či ešte počkať?
Môžeš 😊
@login1234 no, dala som a už sedíme na pohotovosti 🙆. Neskutočnú alergickú reakciu schytala 🙈 a to mala len malý kúsok.
Prosim ra a ty aj kojis ci nie? Lebo moja ma alergiu na mlieko a vajicko, no a zacala som zase jedt zltko a vcera uz aj bielko, tak sa desim ked jej dam aj ochutnat, ze co sa stane 🥲
@kitycat nekojím, ona je od začiatku na um, lebo má reflux. Ale tiež pozorujem aj reakciu po zaradení mliečnych výrobkov. Skúšala som Biely jogurt a tváričku mala hneď vyhadzanú aj potom grckala viac ako obvykle.Aj keď mlieko má klasické antirefluxne a tam problem nevidím. Ale toto čo teraz prišlo po tom bielku. Najprv malé fliačiky po celom tele a potom sa jej to všetko zlialo a bola celá červená , tvár, hlávka, uši krk, hrudník, pazuchy, nohy chrbát, všetky záhyby , slabiny. Ešte mala aj pokožku na dotyk horúcu... A svrbelo ju to ,lebo sa škrabala tak agresívne, že za chvíľu mala rozškrabané krvavé ložiská .
Ahoj, dakujem. No u nas suche loziska na pokozke, tak snad to nebude ako u vas, ale len daka bolest brucha.
Mala uz je dufam fit 😊

moja pediatricka tvrdi, ze kludne od 6-7. mesiaca, takze tak nejako som aj zavadzala, podla mna kludne mozes skusit