Koľko kravského mlieka dávate dieťaťu?
kolko ml karvskeho mlieka davate dietatu?
@gabrielita1610 akoze kolko, urob si tolko, kolko potrebujes, napriklad liter alebo tristvrte litra, kolko potrebujes. V chladnicke vydrzi v pohode 3-4 dni.
@dekys povedzet mi kde ste na to prisli? ze mlieko odvapnuje ,na nete ,alebo lekarka Vam to odporucila?
@jalimag myslim pomer mandli a vody ,lebo kedze vypijeme za den priblizne 1,5l mlieka a to by to bolo strasne drahe ,ale jasne mi je ,ze sa toho nemoze tak vela pit ,proste my mlieko a vsetko z neho mame radi
@lusi24 veruze nie som . to je uz aka odvaha tvrdit ze ja a jalimag sme JEDINE čo si to myslia :D ty kokso :D v akom svete to zijes....
@gabrielita1610 pracujem v zdravotnictve, aj doktori,
@dekys aj moja maminka pracuje v zdravotnictve uz 30r. dokonca pracovala v jasliach ,vystudovala 3 VS ,ale toto nikdy u nas nebolo ani len spomenute ,dokonca prave naopak ....myslim ,ze to co bolo niekedy zdrave ,teraz nekonecnymi studiami co ani niesu 100 percentne dokazatelne len mutia vodu
@jalimag
tu máte to čo chce chceli a poriadne si to dievčence prečítajte našla som to na nete:
„Vyznávači mýtov o škodlivosti mlieka hlásajú, že kravské mlieko je dobré iba pre teľatá, pričom výsledky z viacerých kliník v USA, vo Švajčiarsku či Austrálii tieto mýty spoľahlivo vyvracajú,“ uzatvára túto tému profesor. Jedným dychom však dodáva, že jednoznačne najzdravšie sú kyslo-mliečne výrobky, pretože obsahujú vzácne probiotické baktérie. „Baktérie mliečneho kvasenia totiž vytvárajú v čreve mikroprostredie, ktoré bráni rozmnoženiu hnilobných a neprospešných škodlivých baktérií.“ Kyslo-mliečne produkty navyše dobre znášajú aj ľudia s laktózovou intoleranciou, čiže takí, ktorých organizmus nevie spracovať mliečny cukor laktózu a po vypití klasického mlieka majú tráviace problémy.
@lusi24 presne ako pises ,poznam to aj podla seba , kazdy vecer zjem jogurt pretoze mi pomaha na travenie a decka tot. a mieko ? bez toho byt tak neviem ,krupice , pudingy ,alebo len tak ciste mlieko a do varenia u nas casto a nikto ma nepresvedci ,ze mlieko odvapnuje ,ci podobne koniny
@gabrielita1610 ja som to just kukala na goooglu
@lusi24 a nic nove tam nebolo,ze?
@gabrielita1610 nie aj tut to máš že to vedci vylučujú.. neviem odkil si to divčence vycucali.. 😀 😀 ale bolo to na zasmiatie
@misko772014 nula. Kravské mlieko nie. Iba kyslomliečne produkty a aj to len z mlieka od domácej kravičky.
@lusi24 nie je mlieko ako mlieko. To čo kupuješ v obchode už nie je to, čo kedysi pili naši starí rodičia. A výskumy sa robia na objednávku 😎 Never všetkému, čo je výsledkom výskumu. A vápnik síce v mlieku skutočne je, ale je menej využiteľný ľudským telom než napr. vápnik z maku.
@lusi24 http://ezofit.sk/index.php?menu=1051 no myslia si to asi viaceri...
Ziadne, ako dieta si pamatam od kravy-pre mna fuj.Moje deti len rastline.Syn alergik.

@jalimag no ale to si potom neviem predstavit ,kolko by som toho potrebovala