Koľko zjedia vaši trojroční chlapci?
Môj veľmi málo je. Neviem čo s ním robiť. Som zúfalá
A co a kolko toho zje a vypije cez den? Vaha, vyska..
Deti su rozne aj maju rozne obdobia..
97cm a 14kg.. Zje malo, neviem vôbec koľko by mal zjesť. Nezje ani celý rohlík napr., obed tiež veľmi slabo.
97cm a 14kg.. Zje malo, neviem vôbec koľko by mal zjesť. Nezje ani celý rohlík napr., obed tiež veľmi slabo.
@anonym_autor Ale ved ma uplne priemernu vahu aj vysku na svoj vek. Vobec by som neriesila, ak nieco zje a nema zdravotne tazkosti, asi mu to naozaj staci.
Napis co vsetko zjedol vcera a kolko toho bolo a co pije a kolko..
Lebo podla vahy a vysky je na tom dobre..
Moj ma 100cm a 18kg ma 3 roky 2 mesiace a v skolke vserko zje niekedy aj dupla a doma mozme mat od vymyslu sveta … vypije aj 2l caju denne ale jedlo max polievku sytu a uz len somariny, suche zemiaky , hranolky , nugetky …. Neviem cim to je ale je tuhy fajny len vymysla
Mam 3,5r dceru, ma 12kg a v poslednej dobe len vymysla s jedenim. Vacsinou zje len suchu ryzu, zemiaky, paradajkovu, alebo tekvicovu polievku a vajicka. Este suchy chlieb, alebo max s horcicou. To je asi vsetko. Samozrejme sladke, chrumky by jedla od rana, ale nehrozi. Kym nezje nieco poriadne, tak nedostane. Je najpriebercivejsia z nasich deti.
Keďže teraz zje menej tak čo usetris tak to odkladaj (€€€) ..v puberte bude jesť za 3 😅🙃😀
Má úplne v pohode výšku aj váhu na svoj vek. Deti majú rôzne obdobia,veď napíš, čo jedáva bežne cez deň. Lebo napríklad môj mal obdobie,kedy jedol malo, možno jeden suchý rožok, jogurt,alebo par lyžíc polievky,ale pil 4-5x denne plnú fľašku mlieka. Potom ho to prešlo a začal jesť normálne
3,5r syn : dnes zjedol niečo viac ako pol rohlika s natierkou, polku šaltovej uhorky , 2 mesiačiky mandarinky, banan, 2-3 lyzice polievky, 2 lyžice rizota a k tomu zavaranú cviklu, na večeru mal maly tanier cestovin s omáčkou
pije kravské mlieko pár fliaš denne
neriešim to energie má dosť aj vyšku a váhu
Cely rohlik mam aj ja problem zjest.
Klud. Zje koolko vladze.
Sme na tom takisto...raňajky dnesne az jedno vajce...teda iba bielko a čistá voda....miery na rovnaké ako tvoj...
Môj bude mať 3 roky v marci a má 97 cm a váži 14,5-15 kíl rôzne podľa obdobia už dlhšie, a nevyzerá ani chudo ani tučne. Ale spapá podľa mňa pekne, ráno jogurt, potom nejaké ovocie, ovocné kože, nejaký cereálne keksík. Obed zje detskú porciu bežného jedla, niekedy viacej, niekedy menej, podľa toho čo mu chuti. Ak zje doobedu niečo sýtejšie, málokedy zje polievku aj druhé. Olovrant menšia porcia niečoho ako obočie, domáci koláč, rožtek, a večera tiež podobne ako obed, buď polievka, suchá večera ako pečivo, pripadne praženica, zvyšok z obeda. Pomedzi to sa snažím nedávať, občas niečo prezobká, ale po kúsku. Keď pomedzi jedlá je toho viacej, viem, že potom nezje obed alebo večeru. Podľa mňa je tvoj váhovo úplne v norme, z niečoho tú váhu mať musí
@anonym_autor asi obdobie 😅 moj 110 cm 16,5kg tiez zacal vymyslat hrozne, vcera mal ranajky jogurt, olovrant vianocka s nutelou, obed kuracie na prirodno ryza (maso povyberal) potom pol jablka, medzitym zmizlo pol kolekcie zo stromceka a vecer krupicu. Maju aj so starsim obdobie ze vyberaju alebo tocim 5 jedal dookola. Vzdy to preslo a ako rastu lepsi sa to. Nutit nepomahalo, varila som co chceli 🫣 alebo varili so mnou a potom im viac chutilo 🤗

@anonym_autor Moj zje strasidelne vela 🫣...tak ale kazdy mame ine potreby. Pokial pribera, nema anemiu, tak by som to neriesila.