Koľkokrát týždenne deti jedia mäso?
24. jan 2024
Ja dávam 6 x (z toho 1x rybu), pretože moje dietko má ABKM a tak sa snažím doplniť minerály viac v tejto forme. Aj tak sa mi to zdá príliš veľa. Nekonzultoval to niekto z vás s odbormíkmi na výživu? Ja nie som masová, a jem ho vyslovene nasilu kvôli anémii.
autor
•
24. jan 2024@ibatanecnica a vieš že to z tých kupovaných je aj poriadne cítiť? Preto orechy kupujem od známych. Nedá sa to porovnať.

Kedze mi moje dieta (2+ rokov) nezje mucne jedla (len nedavno vzala opat na milost cestoviny a sem tam pizzu), sladke mucne vobec, tak ma skoro kazdy den na obed alebo veceru maso, ryzu/bulgur a brokolicu, z toho 1-2x do tyzdna rybu.
A chlieb zje vacsinou suchy alebo max. s maslom. A to jej vzdy ponukam, nove, aj zo svojho, malokedy ale zje, 80% vypluje aj ked si sama vypyta. Vajce v akejkolvek podobe dlhodobo odmieta a to ho mame kazde rano s manzelom. Robim jej teda domace rezance do vyvaru.
Sunku, detske prarky, akekolvek natierky nechce. Je schopna objest len kromku z chleba okolo natierky.
Vzdy jej ponukam nove aj zauzivane jedla v nasej domacnosti.
+ ma 5x do tyzdna vyvar - kuraci/hovadzi, s domacou cestovinou.
Zatial jedine co mala zle bolo vysoke Dcko a musela som jej prestat davat devit. Inak ma ukazkovy krvny obraz ☺️