Kŕmenie počas prechádzky
Ako riešite kŕmenie počas kocikovania? Ked je moja hladná (2 mes), tak spustí histerický záchvat plaču, ani nie plaču, ale revu.... Krmim väčšinou materským mliekom, jednu dve dávky dokrmujem umelým... Ked si odsajem materské tak sa bojim vo fľaši alebo termoske vziať, či neskysne alebo sa nejako nepokazí... Alebo tie, ktorých deti sú na UM, tak ste si brali v termoske vodu a v nejakej nádobke UM, či ako? Moja spustí rev z ničoho nič ak po hodine hoci ju vždy pred odchodom z domu nakrmim....uz mi je trapne pred inymi ludmi ked mi zacne vonku hulakat, lebo fakt to nie je normalny plac, ale ako keby je az zachripnuta a nevie sa nadychnut, proste z nicoho nic.....
Voda v termoske a UM v takom malom dávkovači/zásobníku na umelé mlieko a prázdna fľaštička so sebou, mlieko bolo raz-dva urobené 🙂
Nosila som vodu vo fľaši a mlieko v malej nádobke, zamiešala keď bolo treba.
Ale teda moja dcéra odmietala teplé mlieko - termoska by mi bola zbytočná
Daj materské priamo zo zdroja keď je to možné. Nikto sa na teba nepozerá čudne keď taký drobec kričí od hladu, to si myslíš len ty.
ja som chodila na 5 hodinove prechazky, kedze som nechcela byt doma so svokrou, mlieko som mala urobene um vo flasi a v termoske, stale bolo teple
Termoska, umelé mlieko a ideš. Ja som nakŕmila vždy pred odchodom a dieťa vydržalo..Keď to nevydrží, tak asi jediné riešenie. Alebo kratšia prechádzka....
Odsate mm sa ti tak lahko nepokazi
A prečo normálne nenakojis?
A prečo normálne nenakojis?
@hipuska tak ked som niekde v meste alebo sa prechadzam medzi domami, tak nemam kde...nechodim kocikat niekam do parku na lavičku alebo tak...
Veď tak si to prispôsob. Na hodinove prechádzky. Hádam, raz za hodinu lavicku niekde nájdeš. Načo si to budeš komplikovať sušeným mliekom keď môžeš dať rovno svoje,?
Veď tak si to prispôsob. Na hodinove prechádzky. Hádam, raz za hodinu lavicku niekde nájdeš. Načo si to budeš komplikovať sušeným mliekom keď môžeš dať rovno svoje,?
@hipuska ono skôr ide o to, že ked spi je ok, ale niekedy skrátka len zrazu behom minuty sa zobudi a rev, ze je hladna, takze skor hladam riesenie tak hned dat flasku do ust este v kociku, lebo vtedy ozaj nie je cas hladat lavičku....skusala som caj nosit ale to nepomohlo, len mlieko chce....no budem tak ako radia zeny tu ,ze kupim davkovac a do termosky teplu vodu
Ja mám malého na UM. Mám termosku s horucou vodou, nadobku s chladnou a zásobník s dávkami mlieka (a teplomer, lebo som na toto Monk). Rýchlo vo fľaši namixujem mlieko a vodu a nakrmim. Jasne, že obcas je to s vreskom, ale ešte nikto nezazeral 🙂
@heminepa mne v pôrodnici vždy kázali aspoň aby mala 40 stupňov a max 50. Že aby nebolelo brucho, robím tak 🤷
Ja mám malého na UM. Mám termosku s horucou vodou, nadobku s chladnou a zásobník s dávkami mlieka (a teplomer, lebo som na toto Monk). Rýchlo vo fľaši namixujem mlieko a vodu a nakrmim. Jasne, že obcas je to s vreskom, ale ešte nikto nezazeral 🙂
@michaela329 ďakujem, budem aj ja tak robiť.... No asi si ja príliš pripúšťam ten vreskot, lebo to u nas teda neni normálny plač ale akoby záchvat, tak mi je normálne trápne pred ľuďmi
Jooj môj má tiež pekný hysak 😀 Ono človek sa dostane trochu do stresu, ale cim viackrát to urobíš, tým viac praxe a menej nervov, neboj sa.
ja by som dala prsník, 2 mesačné udržíš aj v náručí, resp. si daj šatku.
Ked bolo dieta hladne, tak som ho nakojila zrovna tam kde sme boli 🤷🏼♀️ umele mlieko zvyknu mamicky nosit nadavkovane a k tomu teplu vodu v termoske.
Ja som teda nakojila, kde som prave bola. Par minut vydrzal kym som si nasla nejaku lavicku, ihrisko, murik hocico. Kamosky co mali UM, nosili davkovace (take z DM) a vodu v termoske (teplu) a studenu na rozrobenie.
Tepla voda, sunar nadavkovany v dozicke.
No…ja som dojčila aj v reštike, keď bolo treba 🙈. Niektoré tričká na dojčenie majú veľmi diskrétny strih a také malé bábo sa celkom slušne “schová” a fakt nič nevidieť. A to ja som taký háklivý typ, len aby som niekoho nerušila, nepohoršila…prípadne som cez nás prehodila nepriehľadnú šatku, ale to už viac priťahovalo pohľady. A diskrétne nadojčenie bábätka maličkého je menej rušivé pre okolie ako vrieskajúci nervný drobček.
Odsaté mlieko v tomto teple by som neriskovala.
Kamoska mala UM a zarabala vodou z termosky, ja som kojila, takze u mna bolo pekne tocene zo zdroja 😀
No…ja som dojčila aj v reštike, keď bolo treba 🙈. Niektoré tričká na dojčenie majú veľmi diskrétny strih a také malé bábo sa celkom slušne “schová” a fakt nič nevidieť. A to ja som taký háklivý typ, len aby som niekoho nerušila, nepohoršila…prípadne som cez nás prehodila nepriehľadnú šatku, ale to už viac priťahovalo pohľady. A diskrétne nadojčenie bábätka maličkého je menej rušivé pre okolie ako vrieskajúci nervný drobček.
Odsaté mlieko v tomto teple by som neriskovala.
@jazula toto mi bolo jedno, vsade je nejaka holotina v reklame, tie 2cm odhalene uz preziju. Nie sme v obdobi, ze odhalene clenky davaju muzov do kolien. S tymi by snad nepohlo, ani keby tam skacem polonaha. A tie saty a tricka uz su tak site, ze by sa museli cumiet ako blbci
A prso prec nemozes dat namiesto flase? To na co si ides takto komplikovat?
Ty, keď si hladná a smädná, sa schovavas? Normálne dieťatko nadojci.
Dojčím kedy chce a kde chce 🤷
Uz je teplo...sadni na najblizsiu lavicku, malu na prso a prekry latkovou plienkou.
Ked si spomeniem...ja moje dojcila aj v restike, v obchode, v kostole...zlate to casy 😁
@jazula toto mi bolo jedno, vsade je nejaka holotina v reklame, tie 2cm odhalene uz preziju. Nie sme v obdobi, ze odhalene clenky davaju muzov do kolien. S tymi by snad nepohlo, ani keby tam skacem polonaha. A tie saty a tricka uz su tak site, ze by sa museli cumiet ako blbci
@kiki68 Veď áno, prežili to všetci 😂, len ja mám radšej súkromie. Ale keď bol hlad, tak bolo prso. A vidieť nebolo podľa mňa nič, len moje dieťa hrozne mľaskalo pri dojčení 🤣.

Však vodu do termosky, dávkovač umelého, fľašu a ideš. Do 30 sekúnd hotovo. Kde je problém?ako prežili ľudia keď nebol internet 😀