Kŕmenie umelým mliekom v noci
Ahojte,prosim Vas babi,ako riesite krmenie UM v noci.Mam ohrievac flias,ale strasne dlho to trva kym mi tu vodu ohreje,potom kym zarobim UM,maly mi uz potom strasne place.Nikdy neviem kedy vstane,zeby sim si to ohriala skor.Ako to robite vy??? A este otazocka,maly mal 4 mesiace,uz mu mam davat aj nieco ine papat,alebo mu staci UM?
@sardinka335 ja ju nestraším, ja tiež dvojročného syna nedojčím a mám to také isté ako ona. hovorím jej len svoju skúsenosť..čím viac to bude riešiť, bude viac unavená..lepšie sa s tým zmieriť 🙂)
@izabela333 vieš ale ak su riešena tak prečo sa uspokojit s tým ,,ze je to tak,,.No mne kazde z detí v 2 rokoch spalo.a pevne verím ze aj to tretie tak bude uz teraz sa tie spanky zlepšuju,
..a neexistuje ze zdrave dieťa ma bude v noci 10x budit...šak to je na palicu, proste niekde je chyba.
Okrem toho dieťa čo ma zuby by uz v noci nemalo piť mlieko lebo furt tam bude mat ten povlak - kazy. No, neviem ešte ako to urobim, kazdopadne ešte jedno krmenie potrebujem odburat...to rano o 05:00 ma az tak netrapi...uvidime. Ja osobne nie som typ čo sa zmieri s pruserom, zvlášť u inak zdraveho dieťaťa.
@sardinka335 no mlieko ma cez den asi 3alebo maximalne 4krat myslela som ze staci iba prikrm a mlieko az o 2hodky.no dakujem si zlata skusim viac mlieka cez den .
@zanted to je málo mlieka v 6 mes...dopija sa ti v noci, tam je zadrhel ....ku kazdemu prikrmu daj mlieko, mne spapa napr. to Hami ovocie od 4.mes jablko banan ten kelimok a plus 100ml vypije mlieka bud hned potom ako doje ten ovocny prikrm alebo tesne pred obedným spánkom, potom ma prikrm (zelenina, mäso - proste čo tam capnem) ako obed a to spapa ten avent kelimoktak do 3/4 ked je plny....a ešte sa dopije 60ml alebo aj viac...to niekedy ani nie hned po tom prikrme ale trebars aj o hodinu.
Nehovorím, ze teraz ti bude spat celu noc,ale krmenia sa mozu vyrazne znižiť...aj to pomože.
@zanted ahoj no my sme mali rovnaku zavislacku a bolo jedno ci vypila hektoliter cez den aj tak sa v noci zobudila aj desat krat...prva vec bude ti poriadne priberat a dalsia tak lahko to neskonci. My sme to vyriesili tak, ze som spravila ryzovy odvar a na noc som jej miesala pol na pol s mliekom. Islo o to ze jej to vobec nechutilo, trocha si cucla a potom sa na to vyprdla a spala dalej, postupne sa oducila, dnes mi uz spi niekedy sa este raz za noc preberie a vypyta si, ale uz je velka, v maji bude mat dva roky tak ju uz viem ukecat ze mlieko nepotrebuje. Skus to mozno to zaberie.
@izabela333 no ja neviem ci to bude strach nepohoda a podobne.pravidelne kazde 2hodky ma potrebuje?hm....mam 40rokov jedno dieta som uz vychovala kojila som ho dokonca menej ako teraz a budil sa mi raz za noc.vela veci si uz nepamatam .....myslim ze kazde dieta je ine....ale dakujem za radu jasne ze mate vo vela veciach pravdu
@sardinka335 ok skusim .teda je pravda ze mlieka ma cez den menej....
@gabriela93 ahoj ja som mala tiez pozicanu ohrievacku a bola som nespokojna. Tak som si prevarila vodu naliala do termosky co najviac a kex sa maly zobudil zmiesala horucu vodu s drobcekom/luckou,vyskusala teplotu a nasypala uz pripraveny sunar. Zamiesala este raz vyskusala a podala. Co sa tyka vody/caju,mne dr. povedal,ze potrebuje tekutiny,lebk mlieko ma ako jedlo.Tiez ich nechcel a tak som mu to trosku prisladila glukopurom. 😉
my mame prichystanu horucu vodu v termoske, takze krasne vydrzi celu noc, inac toto je dobre aj ked idete niekde na dlhu cestu, v kvalitnej termoske vydrzi cca 30 hodin, potom uz len zriedim so studenou vodou, pridam amilk a behom 30 sekund mam mliecko hotove

@izabela333 ale čo ju strašíš...prečo by sa nemala vyspať, za to že ho nedojčí? No a? SAk ho nekrmi flaškou v lufte, ale v náručí...