icon

Ktoré príkrmy sa vám osvedčili?

asire
4. apr 2015

Ahojte žienky, prosím o rady, skúsenosti, ktoré máte s kupovanými výrobkami na prikrmovanie - či už je to Hami, Hipp, Babylove a podobne. Čo sa Vám osvedčilo? Ďakujem veľmi.

nell77
4. apr 2015

Ahoj mame 10,5 mes synceka a pouzivame Hami, a super, chuti mu, starsi syn/8r./ mi to nechcel...
samozrejme mu aj varim, ale ked nestiham al. poradna je to fajn mat po ruke..Odporucam..ved ani to maso co kupujeme nevieme ake dnes je..
n.

asire
autor
4. apr 2015

@nell77 Ďakujem, my budeme mať 4 mesiace a keďže sme už nekojení, tak zisťujem info čo malému dávať, ak mi už v najbližšej poradni povie doktorka že mám prikrmovať 🙂

asire
autor
4. apr 2015

@nell77 A čím si začínala?

nell77
4. apr 2015

kedze maly kojeny tak sme zacinali od 6 mes. s najprv zeleninovymi a poom maskovymi / kuracie, morcacie prikrmy../
najma tie kuracie mu chutia - pisu od 5 mes...a tiez aj ovocne mouem odporucit..najma v zime..
n

nell77
4. apr 2015

ked ste nekojeni tak od 5 mes mozez davat prikrmy...

nell77
4. apr 2015

tiez pridavam do prikrmov 2-3 kvapky oliv. oleja, lebo to potrebuju

seahorse27
4. apr 2015

Moja dcerka mala najradsej Hipp, Hami jej velmi nechutili, ale uz ma dnes 6 rokov, tak urcite pribudli na trhu aj ine produkty...Tiez zaciname teraz prikrmovat 5-mesacneho synceka, ale zatial mu varim prikrmy doma z domácej zeleninky alebo chodíme kupovat do bio-obchodu. Zatial papa len mrkvu+zemiak, zajtra pridavam tekvicu 🙂 A chuti mu brutalne 🙂

evittam
5. apr 2015

Tie kupovane prikrmy mojim detom vôbec nechutili a ked som ich ochutnala ani som sa nedivila-fuj. A nehnevajte sa,to je taky problem uvarit vlastny prikrm?! 😉

asire
autor
5. apr 2015

@evittam ahojky, určite to nie je problém, tak daj nejaké receptíky ktoré sa ti osvedčili 🙂

janinah
5. apr 2015

kupované som nedávala,ak uvarím,tak viem čo v tom jedle je 😉

evittam
5. apr 2015

@asire Tak u nas bol top mrkva+sladky zemiak+tekvica pripadne aj cuketa s mäskom a ryzou,potom cervrna sosovica s mrkvou a zltkom,je toho vela-rôzne kombinacie zeleninky+mäsko al.zltok,môzes pridat ovsenne vlocky,cestoviny,.....Ochucovala som bylinkami,rascou,malou stipkou soli.

valikav
9. apr 2015

My sme doma prikrmy iba robili, ved toho dieta na zaciatku zje velmi malo a hlavne viem, co do toho dam...pripravila som viac a zavarala som do tychto poharov (uplne dolu na stranke) http://www.prijemneveci.sk/nadoby-na-jedlo-pre-...