Máte skúsenosti s Tesco odsávačkou mlieka?
Je za nízku cenu - preto sa pýtam...
na kratkodobe a obcasne odsavanie je dobre naucit sa odsavat rukou, je to najefektivnejsie a nezrani to bradavku..... ja nemam rada rucne odsavacky,lebo len natahuju bradavku a poskodzuju ju, a nedari sa s nimi efektivne odsat mlieko....navyse je to aj namahave aj na ruky..........
a na dlhodobe, ak sa uz aj stane ze sa dieta nevie prisat (a mamicka nezavola odbornu pomoc laktacnej poradkyne,ktora by to vyriesila) by som riesila elektricku, alebo v pripade dlhodobej choroby mamicky ci dietat, kedy sa neda dojcit, na udrzanie laktacie
kustik zlozito 😀 ale este raz: ak na raz, a obcas, najlepsie rukou
na dlhsi cas a pravidelne elektricka
/predpokladam,ze ta tescova je rucna/
Ja som s nou bola velmi spokojna. Neskor som si kupila elektricku, nakolko som sa stala darkynou mlieka a dlhodobo sa s rucnou odsavackou velmi zle odsava, ale na tie prve dva tyzdne uplne staci. Inak to gumene tesnenie na konci tej paky co sa natahuje palcom po mnohych vyvaraniach (cca. 2 mesiace denne) dost stvrdne a potom odpadava a uz nefunguje dobre, takze tu gumu odporucam radsej nevyvarat alebo si tu odsavacku kupit fakt len na kratkodobe pouzivanie.
Ja som vyskusala vsetky mozne odsavacky,kedze moja dcerka nechcela cecat. zacala som tesco, presla na mam, potom avent manualna, avent elektricka. Ale proste vzdy som sa vratila k ttesco 🙂 Bola najlepsia, najrychlejsie mi odsala mliecko. Teraz cakam druhe a planujem si opat kupit tesco odsavacku. 🙂
ahoj, ja som s nou odsavala iba velmi kratko, ale bola dobra. a este po porode v nemocnici, ked som si chcela rozbehnut mlieko, tak som ju pouzivala a sestricky sa pytali, kolko stala? a ja ze 5,- eur (vtedy bola vyhodna akcia) a oni ze: fuuuha, ved ta je rovnako dobra ako taka ista z aventu za vyse 30 eur 😀 😀 😀 takze ja by som ti ju odporucila. nemas v pase, ci uz si porodila alebo ako, ale ak si to chces kupit ako "vybavu" do porodnice, tak urcite neodporucam investovat do zbytocne drahej odsavacky 😉
pri prvej som odsávačku vôbec nepotrebovala a kojila som do 8 mesiacov. A ani teraz sa ju nechystám dopredu kupovať. Skús si pozrieť, či v pôrodnici nezapožičiavajú a kúp si ju až potom, ak ju naozaj budeš potrebovať. Ja sa to teraz chystám urobiť tak isto. Až keď ju budem potrebovať. V obchode ju vždy dostaneš a nemusíš investovať do niečoho, čo nakoniec nebudeš ani potrebovať.
ahoj, ja mám ručnú odsávačku a tá mi vždy pomôže, keď mám menej mlieka. Moja malá často je a aj napriek tomu, že ju často prikladám, nestíha sa mi robiť dosť mlieka a niekedy sa mi stane, že večer už mám úplne prázdne prsníky. A tak použijem odsávačku. Odsaje mi možno ešte po 1Oml z každého prsníka, ale potom sa mi skôr nalejú a večer okolo jedenástej už mám znova dosť mlieka. To sa mi stáva tak raz do týždňa. Ale skúšala som aj elektrickú a z tej mi popraskali bradavky, takže radšej ručnú a intenzitu, alebo silu sania si určujem sama. Takže ja odsávačku používam na tvorbu mlieka v kríze. Neviem ako by slúžila pre iný účel. 🙂
Pridávam sa k názoru, že odsávačka Tesco je veľmi dobrá. Samozrejme ak nebudeš musieť len odsávať,to by som uprednostnila elektrickú. Veľmi mi pomohla pri zápaloch, v nemocnici..... Takže ju môžem odporučiť. 😉
pockaj ci odsavacku potrebujes a ak ano tak kup elektricku...ja som kupila dopredu rucnu aventacku a vyhodene peniaze☹ potom pri prvom zapale prsnokov sme utekali kupit elektricku ktoru som maximalne vyuzila a bolo to super pohodlne...🙂
ak chces, tak kup radsej elektricku aventacku....ta sa da pouzit aj ako manualna a ako elektricka a uvidis, co ti bude viac vyhovovat....
ja prave naopak mam medelu aj rucnu aj elektricku a za ten isty cas rucnou odsajem viac a lepsie ako elektrickou. elektricka robi do taktu, kym rucnou sa da prisposobit toku mlieka z prsa. t.j. ked strieka tak netreba pulzovat.
ja som zo zaciatku mala cambolbaibes balonik-katastrofa potom medela piestova neodsala som nic a boleli ma bradavky ta tesco sa mi po par pouzitiach rozpadla a nakoniec som mala avent rucnu pakovu kupila som ju tu na bazare a funguje doteraz a to som odsavala 6mesiacou vkuse a ked budem mat druhe budem pouzivat iba tu maximalne co sa na nej opotrebuje je takegumove tesnenie ktore kupis za 2€ v obchodoch s detckymi potrebami.
ja som ju mala, nic som s nou neodsala a aj tak to bolelo az hrôôôôôza 😝 . ak uz investovat do odsavacky, tak odporucam elektricku.
Mam Medelu rucnu aj elektricku a neviem si vynachvalit. Aj jedna aj druha je super, akurat s rucnou sa viac "namakas".
najlepsia odsavacka je Medela mini elektric
ahojte, tiez mam dobre skusenosti s odsavackou zn. medela. odsavanie ako take ale prijemna vec nie je, boleli ma z toho bradavky (esteze existuje bepanthen, ten pomohol🙂). aj pri odsavacke by som sa radsej drzala hesla, ze lacne veci vacsinou nie su dobre. daj pozor, aby si nemusela nakoniec kupovat odsavacku novu, nakolko ti tato nebude vyhovovat alebo sa pokazi...
a ako vyzera ta tesco odsavacka?ja mam problem zohnat taku co by mi odsala,ani avent ani nuk,chicco nic mi neodsava a mlieka mam na rozdavanie, dakujem,
ja som sú tesco mala....a bola mi na 2 veci.....je to úplný krám....zbytočné peniaze....teraz mi tam stojí v skrini....malá sa mi v pôrodnici neprisala a dodnes odsávam mliečko.....iba som sa s ňou namordovala a nič mi neodsala....v pôrodnici mi požičali aventku.....a to už je "mašina".... 😀 takže sme kúpili aj domov
ja som pouzivala tesco asi mesiac. odsala dobre, ale narobila som sa. cely palec ma bolel. pri odsavani sa mi tie cast, ktore sa daju oddelit hybali. k tomu piestu mi pretekalo mlieko a kvapkalo von a do tych dutych plastovych casti sa mi dostane voda a su stale zarosene. moze sa tam urobit pliesen. kupila som si aventku a to sa neda porovnat. je super. dnes sa mi akurat zlomila a zas pouzivam tesco, ale uz ma ruky bolia. uz sa odsava tazko, lebo mlieka je menej a s aventkou to bolo jednoduchsie.
na kratkodobe pouzivanie stači ja som ju pouzivala cca 2 mesiace aj to len v noci ked sa mi maly nebudil, potom som si radšej kupila avent nadbytočne mliečko som mrazila a vyuzila ked som musela maleho nechat s niekym a neskor aj na prve kašičky ktore som MM zarábala 🙂
Najlepsie elektricku MEDELU, pripadne mini Medelu, ostatne su celkom onicom 😅 Ale kazdy sme iny a vyhovuje nam aj vzdy nieco ine. Treba skusit, nejde o cenu. Niekomu nepomoze ani ta najlepsia a najdrahsia, tak tazko radit. 😅
na občasné odsatie mlieka postačí, ale na pravidelné používanie by som Ti odporučila kúpiť kvalitnejšiu. Ja som túto tesco používala v kuse asi 2 mesiace a potom sa mi pokazila. Potom som kúpila od Aventu a tá je v pohode...
NIKDY NEKUPUJTE CHICCO RUCNU ODSAVACKU...MALA SOM TRI A VSETKY SOM REKLAMOVALA PROSTE JE TO SROT TAZKO VYHODENE PENIAZE, ESTE ZE JE NA TO ZARUKA...VYDRZALA DVA TYZDNE A JEDNA DOKONCA LEN 4 DNI...KEDZE ODSAVAM DOST VELA MLIEKA AJ DO MLIECNEJ BANKY TAK UPLNE Z TOHO VYBUCHLA A POKAZILA SA TAK ZE PRESTALA TLAKOVAT A NIC NEODSAVALA..NO PROSTE TALIANSKY SROT...AJ TIE ICH KREMY STOJA ZA H...., KREM NA ZAPARENIYN CHICCO VOBEC NEPLNI SVOJU ULOHU, MALY MAL Z TOHO ZADOCEK STALE CERVENY...
Mne s tou ručnou odsávačkou z Tesca nešlo odsať vôbec nič. Potom som si kúpila elektrickú odsávačku zn. Medela (Mini Electric) a bola som spokojná.
je skvelá tá tesco ale ja ju nikde nemožem zohnať
@deniss_megan sestra mala chicco ručnú a tak ako ju kúpila tak letela do koša ..najhoršia odsávačka

ja ju mam, je dobra - v pohode staci 🙂
Neskor som ju uz nepouzivala, mala som tolko mlieka co malej stacilo, nic navyse.
Ale tak uvidis, mozno ti niekto napise aj opak