icon

Moja mama chce dávať 4-mesačnému dieťaťu kravské mlieko

vasjar
16. aug 2023

Takže takto... Kojím synčeka a možno mu už moje mlieko nestačí. Tak si moja mama myslela, ze dokrmovat kravskym mliekom!
Vravím jej, ze to ešte nie, ze to je skoro, je to vysoký alergen! Ma svoje reči, ze ja si myslím, ze ona nás ako dokrmovala a nie sme alergický...
Ako jej to vysvetliť? Proste mam stresy, keď mi stráži synčeka a ja niekam odskocim, ze ona mu to mlieko da

Strana
z2
maryetta
16. aug 2023

Aha tvojmu dietatu. Ja ze ma dalsie dieta ona.
Asi ma este v hlave ze sak vam som davala kravske a nic vam nie je tak…
Ale teraz si matkou ty a mala by respektovat to co jej povies.
A hlavne jej povedat ze to robi pre dobro a zdravie svojho vnucatka. Ze ty sa radis aj s lekarkou na poradni a podobne.

sarita510
16. aug 2023

@janka2501 aj moja a zdrava je az moc

janka2501
16. aug 2023

@stvura u nas je, mlieko sa mojej babke,mame,ani mne vobec netvorilo, prikladala som a nic,dr uz potom ze um aby netratila na vahe

janage
16. aug 2023

@vasjar mame povedz, že v ich časoch ani autosedacky pre deti neboli a prežili ste, ale napriek tomu by si dieťa bez autosedacky dnes do auta nedala! Menia sa okolností aj naše vedomosti

vasjar
autor
16. aug 2023

@amelia89 pýta si papať každú 1,5 hodinu

vasjar
autor
16. aug 2023

@maminkadeticiek ach jaj, nepoznáte moju mamu. Keď by som jej povedala takýmto štýlom akým píšete, ironický ma vysmeje

vasjar
autor
16. aug 2023

@negymama z pravého prsníka mi ide menej mlieka, lebo pred 2 rokmi mi ho rezali kvôli zápalu a tým sa tam aj znížila produkcia.

negymama
16. aug 2023

@vasjar mna prva dcerka na jednom dohryzla a potom som dojcila uz len z jedneho az do jej 16mesiacov /ked som zistila ze som opat tehotna/. Mala aj prikrmy ale az od 5-6 mesiacov nepamatam presne. Ale aj do nich som davala svoje odstrikane mlieko, napr. do kase, lebo z umeleho ju strasne zapekalo. Kravske sme ani neskusali. To pila hodne neskor, my sme celkove neboli velmi na mlieko, skor jogurt, tvaroh som detom davala /po roku i neskor/ bryndzu pasterizovanu az po 2-2,5 rokoch veku.

Jeden syn , treti v poradi zboznoval ako skolkar mlieko, aj 3-4 pohare, plus mliecne vyrobky, nenormalne za tym bazil. A v 8 rokoch, mu zistili na gastre zac. stadium zaludocnych vredov, bolo mu po kazdom jedle nevolno. Boli sme sokovani, ze taky maly, a vredy!
Odporucili mu vynechat mlieko a odvtedy je OK. Len sem tam si da jogurt, ale sladke mlieko nikdy, lebo ak skusi, opat je mu zle.

negymama
16. aug 2023

skratka takemu malemu 4 mesacnemu by som kravske mlieko nedavala. Bud ho skus rozkojit, moze mat laktacnu krizu, obcas pride takz cas, ze dieta nahle podrastie, zvysi naroky na mlieko a prsniky sa neprisposobia hned. tak to posobi ze nemas dost mlieka...co je dost zriedkave u zeny co uz 4 mesiace dojci a ma dostatocnu vyzivu a dost pije tekutin.
Ked mas fakt pocit ze to nedas, tak trosku prikrm umelym mliekom ktore je lepsie prisposobene ako neupravene kravske, dnes su tie nahradz ovela kvalitnejsie ako v minulosti. Alebo pripadne potrosku skusit par lyzic prikrmu, toho co moze 4 mesacne babetko.

negymama
16. aug 2023

s mamou je to tazke, ono tie zeny svokry co mamy, sa citia pri dcerach ci nevestach niekedy prilis dolezito, a davaju nevyziadane rady. Pritom ani ony to neznasali ked mali svoje deti a okolie im to robilo.
Skus na mamu kludne, mami respektujem ta, ale dam kravske mlieko az neskor ked bude na to cas.

amelia89
16. aug 2023

@vasjar moje rocne dieta si “pytalo papat” aj kazdu hodinu 😀 to s tym nema nič. to nie je ze ok som najedeny teraz na 4 hodiny.

nikpa
16. aug 2023

@vasjar poznáš si matku a keď vieš, že si nedá povedať a je schopná nakŕmiť 4mesacne dieťa kravskym mliekom, nedala by som jej ho strážiť. Zariadila by som sa inak.

ahhola
16. aug 2023

A čo keď ta ironický vysmeje, zajtra nevyjde slnko???
Toto je cez všetky pomyselné čiary, aby si sa ty nevzdialila od babca, aby ho ona nezladovala mliekom z tetra packu. Od toho čaká co?
..."""(Keď si si odskočila do lidla, dala som mu mlieko a nič mu nie je😄🤕🤮???
(a bude to vám, sprostým trvať, kým oceníte moju genialitu""" ))
Však mater odíde a ty sa celu noc trap s kolikami a následkami.
O co jej presne ide, o rozdiel v €€€ medzi sunarom a mliekom?
Potrebuje ti mater dokázať, ze ona je viac👽a vy viete 🍩.
Ruky preč od babenka, ona predstavuje nebezpečenstvo, nevyspytateľná osoba. Aspoň do roka by som bola v pozore ako ostriez. Drzá, povýšenecka, primitívna žena.

Strana
z2