Moje deti málo pijú. Čo s tým?
Ahojte, chcela som Vás poprosiť o názor. moje obe deti nemaju takmer vôbec záujem o pitie. Veľka sa ráno napr. ani nenapije, pred tým , ako ideme do škôlky , malého ešte kojím, ale okrem mlieka skoro nič nechce. Musím ale povedať, že keby som dávala veľkej sladené nápoje, že by vypila viac, ale to som nikdy nechcela, dávať po celý deň len sladené veci. Niekedy rozmýšľam , čo je lepšie, dávať piť sladké a vypije viac, alebo nechať to tak, ako je s tým vedomím , že vypijú málo. Ako to robíte vy?
@h2 no, prave dnes som hrala tenis...o moj pohyb a zivotospravu sa nemusis vobec bat, som byvala vrcholova sportovkyna a sport je sucastou mojho zivota, aj mojich deti. To len tak, na okraj. K ostatnemu sa nejdem vyjadrovat, nema to zmysel, tocime sa v kruhu a bez efektu, kto chce, zoberie si z toho, co uzna za vhodne...v tvojom prispevku necitam ziadne argumenty, len sa ma snazis za kazdu cenu zdiskreditovat a toto ja nemusim. Na vyjadrenie svojich nazorov a na ich obhajobu mam predsa pravo a ak podla teba trepem same 'americke' blbosti, tak si chod ty radsej zasportovat alebo chod na vychadzku, vyuzi ten cas kvalitnejsie, nie?... robis to iste, za co ma kritizujes 😒
@boka79 ja to v case zdravia velmi neriesim, pomaha ked necham flasku len tak polozenu, vtedy sa podla mojej skusenosti deti viac napiju nez ked im ponukam (ale to je asi individualne). V case choroby uz vytiahnem tazsi kaliber - cukor :D Niekedy pomoze aj caj so sladkym drievkom (to uz ale skor pre starsie deticky), alebo stevia, pri tej si ale stale nie som ista ci je oki pre deti, po roku a pol aj medik, predtym glukoza alebo riedene kvalitne ovocne stavy. A syncek nie je velmi zvyknuty na caje, takze sa velmi potesi ze ma vobec nieco ine nez vodu

@aliza nechcem sa hadat... len ma zaujala jedna vec... co ty povazujes za "svet"... lebo ver, ci never, caj davaju detom aj inde, nielen u nas...
hovoria ti nieco japonske caje bancha, kukicha...?