Môže 11 mesačné dieťa jesť šunku a syr?
Ahojte, mozem dat 11 mesacnej dcerke na ranjky k pecivku aj nejaku sunku a syr? ak ano tak aku? a viete poradit nejaku slavnostnu vianocnu veceru? kedze slovenska zelenina sa uz tazko zhana a tie kadejake dovozove nerada davam malej.
@druzuz nuz ja som si skusala citat a nasla som ako tak info, ze to je minimálna hodnota... Šunka inak velmi nevydrží, mozno dva a pol dna, tak snad laicky vychadza, ze to nie je prehnane 🙂 ako fakt mi to pride lepsie ako kupované, chuťovo fantastické a cenovo 4€ kg za 98% šunku /2% su tie prísady cca/
@nela6 dobre vediet, mozno to niekedy vyskusam ale teraz sa mi len kvoli tomu nechce kupovat sunkovar. na jeziska si napisem aby mi ho doniesol a budem mojej Laure robit taku domacu sunku😉🙂 v pondelok som ale bola v obchode a nasla som tam detsku sunku od firmy Krasno, skusila som ju kupit a Laura mi ju skoro celu zjedla. ona obsahuje vysoky obsah cisteho masa tak dufam, ze nerobim chybu, ze jej ju davam.
Ahoj @zlatkapaps 🙂 Tu sunku Amalku si jej kupila?? Ak ano, tak sa vobec nemusis bat lebo aj ja ju kupujem mojej Gretke😉 Tuto deticky mozu😉🙂
@paulinoocka ano tu som jej kupila a este som vyskusala aj Kaja parky od nich ale tie som skor ja s manzelom zjedla😂😅 tie jej moc nesmakovali ale tu sunku pekne papala🙂
Ano @zlatkapaps? Tak ste si pochutnali teda aj vy🙂 Vies, male deti by moc este nemali parky papat takze je aj fajn, ze jej nechutili 🙂 Mojej tiez davam len sunku ale nie casto. Skor len chlebik s maslom a dzemom a podobne jedla 🙂 Aj ked viem, ze tato sunka je kvalitna ale nemusi hned o mala len sunku papat, no nie?
Babule netreba to moc prezivat. Moj Janik od roka normalne papa sunku a nic mu z nej nie je. Je zdravy a stastny. Nikdy som mu nic nezakazovala. Co si vypytal, to som mu dala. Samozrejme sa stravujeme zdravsie, kedze ja som zastankynou zdravej stravy a uz aj pred porodom som sa tak stravovala! V tomto mam tvrde pravidla ale zvykol si na ne aj moj muz a takisto aj Janik 🙂 🙂 A treba si zapamatat, ze kazde dietatko je ine a preto si treba vsimat ich a nie ine mamicky, co kedy a ako davaju svojim detom!
Ahoj @odesi a ake pravidla mas? Daj nejake, mna to velmi zaujima, kedze sa snazim zdravsie stravovat ale zatial sa mi to moc nedari. :-/
@paulinoocka jj pochutnali :-P 🙂 mas pravdu, ze nemusi ale moja si ju sama pyta a zakazovat jej nechcem, lebo som rada, ze apson nieco papa. s nou mam odmalicka problem, ze dobre nepapa a teraz jej konecne zacalo chutit. konecne mi uz aj pribrala🙂
Simonka no napriklad take, ze kupujem vylucne len kvalitnu sunku s obsahom masa minimalne 80% a davam si velky pozor na zlozenie! To je u mna to najpodstatnejsie🙂
To som rada @zlatkapaps😉 Ano? Tak to som nevedela, ze si mala s nou taketo problemy. V tom pripade som ticho a prepac.
A prečo by nemohlo? Veď také dieťatko už má skúšať skoro každú potravinu a preto mu treba nechať ochutnať aj šunku. Môj Marek má teraz 11 mesiacov a sem-tam jedáva šunku, no iba detskú mu kupujem. Jemu chutí a nebudem mu nič odopierať. Nech sa pekne učí všetko papať.
@paulinoocka ved si to ani nemala z kade vediet, kedze som ti to nespominala, tak sa nemusis ospravedlnovat 🙂
@prabinka dobre si napisala! a ktore detske kupujes?

@luxikate hä? Ved ty si sa pyrale, ci nam chute domaci jogurt: Povedala si, ze je to nechutne. Este nikdy si nejedla normalny biely jogurt z obchodu? Co je na nom nechutne? Aj mnou robeny chuti normalne, uplne normalne. Akurat ze je ten moj kremovejsi.