icon

Môže 5 mesačný synček papať chrumky?

blazonko1994
26. dec 2014

ahojte mam doma 5 mesacneho synceka,11.1. bude mat polroka...myslite ze by som mu mohla ponuknut tie detske kukuricne chrumky alebo mam este pockat?

Strana
z3
stastenka42
29. dec 2014

@lorela jaaaj ..nieje cim argumentovat tak sa chytame slovicok? A kto tu tvrdil o chrumkach ako prikrme? ? Nemiesaj a nepodsuvaj to co tu nikto nenapisal!!! Precitaj si od znovu vsetky prispevky. ..a na margo tych JPP tym sa riadis mozno ty, ale su celosvetove studie, ktore su rozne a menia sa ...nebudem sa riadit len jednym nazorom! Ty sa riad, nikto ti nebrani, ak je podla teba vsetko bulvarne. ..Ja sa riadim podla seba a nekazem ti aby si robila to iste, len nerob prosim ta z komara somara! Nejde o zivot, ide o chrumky, tak to tak neprezivaj. ..pekny den 🙂

stastenka42
29. dec 2014

@lorela apropo. ..napisala som od 4mesiacia, nie 3 +...kazdy normalny clovek vie ze 4 mesiac je 4...nenapisala som ZACINAJUCI. ..

evittam
29. dec 2014

@tova Dakujem a podobne.😉

lorela
29. dec 2014

@stastenka42 S tebou sa neoplatí diskutovať, pretože to jednoducho nevieš. Ale štekať vieš...
Len pre tvoje obohatenie, jedno nie je, či sa vyjadruješ o 4. mesiaci alebo ukončenom 4. mesiaci (čo sa týka veku bábätiek a tehotenstva napríklad tiež).
A o celosvetových štúdiách, ako som si tak prečítala tvoje príspevky, dovolím si tvrdiť, veľa nevieš. Takže ďalší dôvod, prečo sa s tebou nepúšťam ani do protiargumentácií.

stastenka42
29. dec 2014

@lorela neviem. ..este ty si taka chytra. ..idem si urobit tabulky aby som vedela co dam malej jest, nech neprekrocim normy. ..

Strana
z3