icon

Môže dvojročné dieťa jesť Bebe keksík?

smajluska
23. jan 2022

Môžem dať 2 ročnému synovi papať Bebe keksík? Nemyslím Bebe dobré ráno, ale tie klasické bez ovocia s cereáliami? Sú v nich aj vitamíny a vláknina. Neskúšala som ešte. Iba ma to zaujíma. Doteraz raz za čas (nedávam často) mal iba detské keksíky a Marína. Ďakujem za odpovede.

xsimonkax
23. jan 2022

😁🙈

lenkadenisa
23. jan 2022

@smajluska moja má 6 mesiacov a zjedla by aj tie dobré ráno s ovocím úplne v pohode

luciannka83
23. jan 2022

Mozte dat kludne.

smajluska
autor
23. jan 2022

@luciannka83 Super 👍😉 dakujem pekne maminky za info. Nie som ziadna bio mamina, ale mala som trosku aj strach. Pekny vecer Vam zelam.

selu11
23. jan 2022

Nedá sa tomu vyhnúť úplne, to mi je jasné, ale pre dvojročné dieťa by som hľadala niečo kvalitnejšie, mňa odrádza ten palmový tuk.

annm81
23. jan 2022

Nezabije ho to. Ale určite mu to daj ako sladkosť - teda v menšom množstve a nie denne. Lebo predstava, že je to zdroj vitamínov a vlákniny asi nie je úplne správna.

diamond007
23. jan 2022

@selu11 keby len palmový tuk, je to trochu bordel celkovo 😀

selu11
23. jan 2022

@diamond007 Asi tak, máš pravdu 😉

jjanulienka
23. jan 2022

Moja dnes zjedla kinderko😅bude mat dva v marci😬

vanda323
23. jan 2022

@smajluska Moja mala bude mať 2 roky a bežné papa Bebe keksik, aj kinderko a iné nezdravé veci....

mogaa
24. jan 2022

@smajluska pokiaľ myslíš tie mäkké tak tie asi nie.....nakoľko tie sú obohatené o "umelé" vitamíny takže si pozri zloženie či to nie je na jeho vek veľa.....

henka123123
24. jan 2022

Moji od roka vsetko jedia

raja95
Odpoveď bola odstránená
mandarinka555
24. jan 2022

@smajluska Môj syn jedol od roka aj domácu klobásu a oškvarky a dnes je z neho dvojmetrový chlap, zdravý ako repa 🙂

smajluska
autor
27. jan 2022

@selu11 Ktoré keksíky sú bez palmového tuku?

bikarbona
27. jan 2022

Tie Bebe mam na cas krizy vonku. Obcas treba dieta podplatit 🤣

selu11
31. jan 2022

@smajluska Ťažko také teraz asi nájsť, ja som naposledy hľadala do koláča bez palmového a našla som v Lidli. Ale keď ide o malé dieťa radšej by som ich upiekla doma, je veľa receptov na nete a máš istotu, že vieš čo tvoje dieťa papá.

oblecenie99
31. jan 2022

Pri dvojročnom by som to až tak do hĺbky neriešila... nebude to jesť na kilá.. ani každý deň.. možno mu ani nebude chutiť. Môj nechcel ani čokoládu. ani keksy, nemá rád sladké. A nehovorím o tom, že ti dieťa pôjde do jasličiek, škôlky, a tam sa s nejakým palmovým tukom už babrať vôbec nebudú. Sú deti, ktoré nemali ani rok, a rodičia do nich napchali všeličo, potom sú také, kde je tá strava BIO, domáca, vyvážená a dieťa má aj tak alergiu či intoleranciu - toto píšem aj z vlastnej skúsenosti.

selu11
31. jan 2022

@oblecenie99 A práve preto, že v škôlke sa s palmovým tukom babrať nebudú (ani s ničím iným) by si na stravu dieťaťa mal dávať pozor aspoň ten rodič. Alergia alebo intolerancia zo stravy by ma trápila najmenej...