icon

Môže dvojročný kinderko?

28. okt 2021

Prosím Vás 😂 toto je tak od veci otázka. Kupovala som kinderka a doma som si uvedomila,že synovec má len 2 roky,čiže čokoládu asi ešte nemôže.
Nechcem vyzerať pred rodinou jak debil 😂 radšej budem za debila tu....ale vážne, dali by ste 2 ročnému dieťaťu kinderko?
Keď nie, veď kúpim piškóty, chrumky, marina keks...ale v obchode som to proste zobrala,že veď kinderko 🙈

Strana
z2
annm81
28. okt 2021

@ailiba My sme tiež dali ešte pred 2. narodeninami čokoládu - 70% horkú a odvtedy ju zbožňuje. Máva kúsok raz za týždeň, dva. Pravdupovediac si dávame na výbere čokolády záležať a zo skutočných sladkostí je toto jedna z mála vecí, čo kupujeme, žiadne Brumíky, umelé džúsiky, lízanky, cukríky s vitamínmi.

janka1011
28. okt 2021

Skôr by som sa obávala tých drobných hračiek z kinderka ako čokolády. 2 ročný môže jesť všetko, záleží, aký názor na čokoládu má jeho mama.

x_mery_x
28. okt 2021

Nasi maju 1,5 co sa stretavame a rozdavame si na ihrisku :D esteze som tu nestretla take matky co to riesia :D

ivka21
28. okt 2021

Môj od roka jedol čokoládu a aj kinderko. Ja som síce bola proti koli cukru ale dali mu naši tak co budem,nebudem sa s nimi hádať. Véd keď ho spapa tak predsa to plastové mu zoberú.

cariad
28. okt 2021

Záleží od rodičov. Moje deti môžu všetko čo nezje ich už od prvého jedla. Dokonca všetko čo ľudia považujú za alergény a pod. Číze treba sa spýtať rodičov či by to im vadilo.
Keby si mojím doniesla,jedinú výhradu čo by som ja mala je: Kde je moje?. 😍

domiklik
28. okt 2021

1, to ani nie je čokoláda, ale len nejaký zhluk bordelu a ecok
2, na tých hračkach je napísané, že pre deti od 3 rokov, hrozí nebezpečenstvo vdychnutia, takže nie asi by som mu to nedala

1gabriela13
28. okt 2021

S ovocím nikdy nič nepokazis . Môj názor...

veronika4495
Odpoveď bola odstránená
ikissedagirl
28. okt 2021

myslim, ze 2rocny by mohol. ale je milion zdravsich mlsiek, ktore potesia rovnako a nie su diskutabilne. napriklad
https://www.mojadm.sk/bear-jahodove-ovocne-rolk...
https://www.mojadm.sk/dmbio-ovocna-tycinka-bana...
https://www.mojadm.sk/babylove-kapsicka-bio-bro...

ja osobne neznasam, ked moje deti dostanu kinderko. cokolada plna cukru a palmoveho oleja a umelych arom. a hracka vacsinou somarina, s ktorou sa nevedia zahrat, len sa casom rozpadne a zapadne medzi hracky a nie nie sa toho zbavit.

ailiba
29. okt 2021

@tanuuulka všetko je mozne😅... Určite si nemyslím, že nikdy nebude jest čokoládu. Raz to isté príde, ale má čas 😉

autor
29. okt 2021

Haha vďaka za odpovede, sestra povedala,že skúsi mu dať,keď nebude chcieť,zje ona, lebo že jak sme deti boli, tak sme ich jedli na kilá 😅

skjatqo
29. okt 2021

U nas chvilu ficali take vajcia co maju dinosaura vnutri a cukriky v obale. Chalani dostali instrukcie ze to je jedlo pre dinosaura 😉 a nerozbalovat. Svokra im to schovala pod stromy v zahrade a hrali sme sa ze to su vajicka dinosaurov ktore nechali pre deti aby sa im o ne postarali. Chalani isli hladat do "lesika" = par ihlicnanov vedla seba.

Strana
z2