icon

Môže ročné dieťa decaf kávu?

12. okt 2022

Môžem mu dat ochutnať keď si namočím prst a ze to len na chuť oblizne?

Strana
z2
aylinn
12. okt 2022

Áno je to super na raňajky! Ja môjmu od pol roka aj cigu dávam ku tej káve , marsku 100vku , ale ja robim môjmu Turka do skla ☺️ A skúste občas jointa k rozprávkam , spievankovo ma potom úplne iné grady !!😄
Ach nechápem , keby to obsahovalo nejaké brutálne potrebné vitaminy😄 ale dávať dieťaťu oblizovať prsty od nejakej nezmyselnej kávy.. chcela by som sa tak nudiť na materskej aby ma napadali take zbytočnosti 🤣 daj mu oblizat nič sa mu nestane nejsom bio raw vegan mater , len mi príde smiesne zakladať diskusiu o tom či môžeš dať decku oblizat prsty 🤣🤣

saxana000
12. okt 2022

@galioska bejbycino je ciste napenene mlieko so skoricou/kakaom

akbara77
12. okt 2022

Skus mu daj aj vodku....

derdia
12. okt 2022

Aj vodku mu mozes dat ochutnat...

galioska
12. okt 2022

@saxana000 a to nemas jedno ci kakao ci napenene s kakaom?😅

saxana000
12. okt 2022

No ty si napisala cokolada.. A to neni mlieko s kakaom 😂

prasiatko30
12. okt 2022

V klude daj mu aj kafeinovu kavu a na olovrant mu mozes spravit hrianku poliatu cervenym vinom a posypanu cukrom, ze vraj to je tiez chutne 😂😂😂😂😂

nikitaf
14. okt 2022

Zdravim, po rokoch som sem nahliadla, nakolko ja uz mam deti pomerne velke. Vyhodil mi prehliadac link na tuto diskusiu. Som veru zhrozena, akym stylom sa komunikuje. Vsetky ste matky a vzor pre svoje deti, kazda ina, ale kazda chce byt ta najlepsia, co aj pre svoje dieta je. Pani sa pyta na kavu a vy jej tu pisete o alkohole, drogach…. Deti su zvedave, ak nie, nie su zdrave. Obliznutie kavy mu nic neurobi. Pravdepodobne munto nebude chutit. Ak ano a bude sa jej dozadovat, uz by som to riesila niecim inym do podobnej salky. 😉 maminy, hlavne toleranciu. To ze niektore dodrziavate prisne zasady neznamena, ze to je aj naozaj najlepsie. Mam medzi detmi vacsi rozdiel a pravidla sa radikalne zmenili. Venujte sa im hlavne so srdieckom ☺️

Strana
z2