Môže ročné dieťa decaf kávu?
Môžem mu dat ochutnať keď si namočím prst a ze to len na chuť oblizne?
Skus mu daj aj vodku....
Aj vodku mu mozes dat ochutnat...
No ty si napisala cokolada.. A to neni mlieko s kakaom 😂
V klude daj mu aj kafeinovu kavu a na olovrant mu mozes spravit hrianku poliatu cervenym vinom a posypanu cukrom, ze vraj to je tiez chutne 😂😂😂😂😂
Zdravim, po rokoch som sem nahliadla, nakolko ja uz mam deti pomerne velke. Vyhodil mi prehliadac link na tuto diskusiu. Som veru zhrozena, akym stylom sa komunikuje. Vsetky ste matky a vzor pre svoje deti, kazda ina, ale kazda chce byt ta najlepsia, co aj pre svoje dieta je. Pani sa pyta na kavu a vy jej tu pisete o alkohole, drogach…. Deti su zvedave, ak nie, nie su zdrave. Obliznutie kavy mu nic neurobi. Pravdepodobne munto nebude chutit. Ak ano a bude sa jej dozadovat, uz by som to riesila niecim inym do podobnej salky. 😉 maminy, hlavne toleranciu. To ze niektore dodrziavate prisne zasady neznamena, ze to je aj naozaj najlepsie. Mam medzi detmi vacsi rozdiel a pravidla sa radikalne zmenili. Venujte sa im hlavne so srdieckom ☺️

Áno je to super na raňajky! Ja môjmu od pol roka aj cigu dávam ku tej káve , marsku 100vku , ale ja robim môjmu Turka do skla ☺️ A skúste občas jointa k rozprávkam , spievankovo ma potom úplne iné grady !!😄
Ach nechápem , keby to obsahovalo nejaké brutálne potrebné vitaminy😄 ale dávať dieťaťu oblizovať prsty od nejakej nezmyselnej kávy.. chcela by som sa tak nudiť na materskej aby ma napadali take zbytočnosti 🤣 daj mu oblizat nič sa mu nestane nejsom bio raw vegan mater , len mi príde smiesne zakladať diskusiu o tom či môžeš dať decku oblizat prsty 🤣🤣