icon

Môžem dať 5-mesačnému dieťaťu príkrm s feniklom?

molu12
8. dec 2023

Ahojte, prosím o radu, či dávať tento príkrm od Hippu 5,5 mesačnému synovi, ktorého trápi stále bruško, po všetkom dosť prdí. Zatial nejedol fenikel ani králika. Aké s tým máte skúsenosti prosím? Môžem mu to dať?

alickapusinka
8. dec 2023

Fenikel je nafukovaci nedavala by som.

kitycat
8. dec 2023

@alickapusinka ja som prave v tom, ze fenykel je na podporu travenia.

@molu12 Uz prikrmyjes dlhsie? Najskor sa dava ken zelenina, maso neskor

molu12
autor
8. dec 2023

@kitycat Ano přikrmujeme už mesiac, postupně skusame zeleninu, 1 x mal aj s malým kuskom hovadzieho masa, ale druhý den ráno dost prdel,tak som radsej mäso týžden nedala. Králičie sa mi zdá také jemné a práve feniklové čaje sa pijú při bolavých bruškách,tak preto rozmýšlam mu to skúsiť dať.

kris_tin257
8. dec 2023

Zo skúseností obe moje deti zrovna tento jediný prikrm od HiPP nechceli 😀 pritom nemali problém s fenyklom ani králikom v iných prikrmoch

kika193
8. dec 2023

ahoj, mozes mu to normalne dat. U nas zjedol z kupovanych len tento jeden. Deti do roka jedia normalnu stravu iba ochutnavkovo, 100ml uplne staci, gro potravy je stale mlieko.
(inak sa s prikrmami zacina neskor ako v 4,5mesiaci)

molu12
autor
Autor odpoveď zmazal
molu12
autor
8. dec 2023

@kika193 Nám doporučila zavadzanie prikrmov naša pediatrička od ukončeného 4. mesiaca, syn špatne priberal a je iba na UM...ja som to o 2 týždne ešte posunula. On na zaciatku stejne len ochutnával pár lyžičiek

kvietok1992
9. dec 2023

ahoy, ja som to dávala a žiaden problém nebol, dnes zrovna ho tiež bude mať :D