icon

Môžem dávať 3 mesačnému synčekovi pekanové orechy?

popar
21. dec 2012

Synček je plný života 🙂, veselo papká babylove mliečko aj dobre spinká. Snáď by mu pekanové oriešky nemali nijako uškodiť. Ďakujem všetkým za odpoveď!!!

Strana
z2
lejlla
21. dec 2012

Kludne daj...a posad ho aj za stedrovecerny stol a z kazdeho jedla mu daj urcite ochutnat!!!

martina1703
21. dec 2012

daj mu prosim ta pistacie tie su aj slane,ak nebude vladat prehryznut skrupinu tak kladivko do ruky a ides 😉 😀 😀 😀

lenka.s
21. dec 2012

juchuuu, praaaazdniny 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

moli2008
21. dec 2012

a čo takto mu dávať už aj vaše obedné menu a namiesto mlieka , kofolku do flašky..alebo aj rovno z pohára:D

malinkaaninka
21. dec 2012

pekne postupne.marihuanu už mal?nepredbiehaj

zewa11
21. dec 2012

ak bude ešte po kapustnici chciet,prečo nie🙂

nordi
21. dec 2012

Umreeeeeeeem hehheheheehheheheehheeh

verronicka
21. dec 2012

mamicky samozrejme, ze to napisala ako vtip....a teraz sa urcite nad Vasimi odpovedami pekne zabava 😀 😀 😀

magica78
21. dec 2012

ako uz dlho som sa tak nepobavila normalne mi tecu slzy od smiechu 😀 a dufam ze uz aj chodi to tvoje batola. ale mozno mu budu chutit tie orechy ked ich skaramelizujes a zapija to dufam nejakou 40 % a bude ako kuzelnik zo shreka co je upecene skaly

radlinka
21. dec 2012

What a stupid joke !!! 🙄 😅 😠 Nemas uz ako a cim zaujat ? Kludne ho prihlas na kurz boxingu ak si chlap. 🙄 😀 😀

lussy23
21. dec 2012

to čo je za hovadinu? kks ani neviem čo to je.

billam
21. dec 2012

Ty asi nie si jeho tatko, ale starší bracho, vsak?

kolinia
21. dec 2012

Baby, myslim si, ze niekto si riadne robi srandu, dufam, ze to neberiete vazne...to je moj nazor :D

jardu
21. dec 2012

Sranda nedranda, riadne som sa pobavila! ;)))) skoro som sa popukala aj nad odpovedami, dik!;)

kreksina
21. dec 2012

Maminy, možno je problém, že synček je plný života a pekne papá. /čierny humor/ A treba upratať a navariť a nech sa dieťa pekne hrá a je ticho 😉

Strana
z2