Môžem dávať 3 mesačnému synčekovi pekanové orechy?
Synček je plný života 🙂, veselo papká babylove mliečko aj dobre spinká. Snáď by mu pekanové oriešky nemali nijako uškodiť. Ďakujem všetkým za odpoveď!!!
daj mu prosim ta pistacie tie su aj slane,ak nebude vladat prehryznut skrupinu tak kladivko do ruky a ides 😉 😀 😀 😀
juchuuu, praaaazdniny 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
a čo takto mu dávať už aj vaše obedné menu a namiesto mlieka , kofolku do flašky..alebo aj rovno z pohára:D
pekne postupne.marihuanu už mal?nepredbiehaj
ak bude ešte po kapustnici chciet,prečo nie🙂
Umreeeeeeeem hehheheheehheheheehheeh
mamicky samozrejme, ze to napisala ako vtip....a teraz sa urcite nad Vasimi odpovedami pekne zabava 😀 😀 😀
ako uz dlho som sa tak nepobavila normalne mi tecu slzy od smiechu 😀 a dufam ze uz aj chodi to tvoje batola. ale mozno mu budu chutit tie orechy ked ich skaramelizujes a zapija to dufam nejakou 40 % a bude ako kuzelnik zo shreka co je upecene skaly
What a stupid joke !!! 🙄 😅 😠 Nemas uz ako a cim zaujat ? Kludne ho prihlas na kurz boxingu ak si chlap. 🙄 😀 😀
to čo je za hovadinu? kks ani neviem čo to je.
Ty asi nie si jeho tatko, ale starší bracho, vsak?
Baby, myslim si, ze niekto si riadne robi srandu, dufam, ze to neberiete vazne...to je moj nazor :D
Sranda nedranda, riadne som sa pobavila! ;)))) skoro som sa popukala aj nad odpovedami, dik!;)
Maminy, možno je problém, že synček je plný života a pekne papá. /čierny humor/ A treba upratať a navariť a nech sa dieťa pekne hrá a je ticho 😉

Kludne daj...a posad ho aj za stedrovecerny stol a z kazdeho jedla mu daj urcite ochutnat!!!