icon

Môžem dávať zeleninový príkrm 6 mesačnej dcérke dvakrát denne,?

24. dec 2020

ak jej chuti a na jedenkrat zje max 50gramov mozem jej dat napr 50gramov na obed a 50gramov na veceru?

pribinak
24. dec 2020

Áno

nelca0510
24. dec 2020

Na večeru by mali byť obiloviny. Skus jej zaviesť obilninove kase a potom do nich pridávat zeleninu.

alikal
24. dec 2020

urcite mozes, nema zmysel drzat sa tabuliek na 100%, aj tak sa vo vela veciach rozchadzaju. kazde dieta je ine, tam ide o zaklady - zacat zeleninou ale uz je hrozne individualne akou a kolko, a kedy (ci rano alebo vecer) je uz uplne jedno podla mna, hlavne ze chuti 😉

ukulela
24. dec 2020

Ja som dávala jednu dávku, ten malý polovičný výživový pohárik na začiatku. A zjedol ho na dva krát. Ale skôr to bola desiata s olovrant. Kade na večeru ani jedno mojee dieťa nejedlo.

andreatytler
25. dec 2020

Ja neverim na to ze treba davat urcite jedla v urcity cas pocas dna. Nas velmi slabo papa na obed a tak som zacala davat zeleninku s masom na ranajky. Ovsenna kasa na ranajky sposobila ze kakal pocas vecerneho uspavania a tak sme kasu presunuli na veceru a kaka rano.

basska_b
25. dec 2020

Môžeš, ale oni jedia zo začiatku len také mini množstvo. Ja som dala tých ďalších 50 ml na ďalší deň. Zelenina mi prišla, že môže v noci budit, môže napr. chcieť v noci z toho kakat