Môžem podávať kravské mlieko 4,5-mesačnému dieťaťu?
Dobrý deň mamičky,prosím Vás môžem dať 4,5 mesačnému bábatku piť kravské mlieko ? (Nieje to len tak s rozmaru,mám nato vážnejší dôvod) Dakujem
Urcite nie, minimalne do roka vobec, materske alebo umele mlieko
Ak vazny dovod myslis financie, pozri dm znacku babylove napriklad, ale u 4.5m nie kravske
Nie
Ak vazny dovod myslis financie, pozri dm znacku babylove napriklad, ale u 4.5m nie kravske
@sisa_s Áno financie. Bohužiaľ. Mám doma len kravské 3,5. Keby ho prevrím poriadne ?😒
Urcite nie, minimalne do roka vobec, materske alebo umele mlieko
@sisa_s Nekojím o mlieko som prišla
Nedavno sa tu jedna pytala, ako uvarit puding do flase 4m babu, teraz kravske mlieko pre tak male.. tu fakt clovek narazi na vselico
Nedavno sa tu jedna pytala, ako uvarit puding do flase 4m babu, teraz kravske mlieko pre tak male.. tu fakt clovek narazi na vselico
@evcagabi tak puding by som ja osobne určite nedala.. to zase odtial potial. Viem ze ani to kravske mlieko neni bohvieco ale nemam na výber
Jednoznacne nie. Toto je nieco, na co by ste financie ozaj mali najst, prepac. Uz existuju aj lacnejsie umele mlieka, ako ti pisali vyssie skus pozriet Babylove z DM.
Oslov prosím ťa okamžite charitu vo svojom meste (zvyčajne minimálne katolícke charity sú všade) a majú prostriedky na pomoc. Napíš do miestnych skupín či nemá niekto nazvyš ale klasické kravské mlieko 4m dieťaťu naozaj nedávaj. Nevieš čo to môže urobiť s tak malým telom a nevyvinutým tráviacim traktom. Sprav mu radšej zeleninový príkrm. Ale prosím ťa povedz mi jednu vec, včera chodili dávky -Rodičák, prídavky,.. fakt ti neostalo na mlieko?
Jednoznacne nie. Toto je nieco, na co by ste financie ozaj mali najst, prepac. Uz existuju aj lacnejsie umele mlieka, ako ti pisali vyssie skus pozriet Babylove z DM.
@stanzi Nejdem tu rozpisovat veci velmi😑ohladom financí
Chod radšej do dm to ich mlieko stojí okolo 5€.Včera chodil rodičak tak aspoň na to mlieko snáď máš
@evcagabi tak puding by som ja osobne určite nedala.. to zase odtial potial. Viem ze ani to kravske mlieko neni bohvieco ale nemam na výber
@anonym_autor urcite vies, ze kedysi sa to neriesilo. Ale kedysi to co sa predavalo v obchodoch, bolo fakt mlieko. Teraz je to cisty humus, ktory ti cerstvy vydrzi kolko? /neviem, nekupujem, ale viem, ze davno to nie je ako ked som brigadovala na farme a tam malo zaruku 2dni/ toto je vec, ze keby aj ja nemam zrat, tak financie na mlieko pre dieta byt musia. Kazdy den tu mamicky riesia financie 🤦♀️
Oslov prosím ťa okamžite charitu vo svojom meste (zvyčajne minimálne katolícke charity sú všade) a majú prostriedky na pomoc. Napíš do miestnych skupín či nemá niekto nazvyš ale klasické kravské mlieko 4m dieťaťu naozaj nedávaj. Nevieš čo to môže urobiť s tak malým telom a nevyvinutým tráviacim traktom. Sprav mu radšej zeleninový príkrm. Ale prosím ťa povedz mi jednu vec, včera chodili dávky -Rodičák, prídavky,.. fakt ti neostalo na mlieko?
@denkabemommy už som ludí prosila o pomoc či niekto nedaruje aj požičat som si skúšala ale zázrakom nikoho nieje aby mi požičal
Chod radšej do dm to ich mlieko stojí okolo 5€.Včera chodil rodičak tak aspoň na to mlieko snáď máš
@anonym_7d473d ja rodičovský dostávam 18teho. A s toho platím všetko
@anonym_autor nejde o prevarenie, je absolutne nevhodne pre babatka, nema potrebne ziviny, zdravotne rizika
Ake stare je babo?
@sisa_s 4,5 mes
@anonym_autor to si zase ty, co ma 7e do rodicovskeho?
@denkabemommy už som ludí prosila o pomoc či niekto nedaruje aj požičat som si skúšala ale zázrakom nikoho nieje aby mi požičal
@anonym_autor tak potom navštíviť charitu https://www.charita.sk/
@anonym_autor máš účet?
@anonym_autor to si zase ty, co ma 7e do rodicovskeho?
@evcagabi Trošku teraz nechápem,ale v poriadku. Prišla som si sem len po radu
Ak mi posles adresu, objednam ti 2ks toho babylove. Sice to nebude hned ale budes mat do zasoby. Ale o to zaujem asi nebude 😁😁
@nikha2809 Ano
@anonym_autor internet mas z coho platit? Aj keby som mala ten mobil odniest do zalozne tak na mlieko by som naskrabala.

@anonym_autor aky mas na to dovod? Pediater co na zo? Nedala by som. Mozno kozie po porade