icon

Nadmerné pitie 9 mesačnej dcéry

susangha
26. aug 2020

ahojte. moja ma len 9mesiacov a okrem kojenia ...minimalne 4x denne ....mi vypije 1-1,5litra vody. len za noc jej 3x naplnam flašku...co je vyse 6dcl plus kojenie.
je to v poriadku?

pribinak
26. aug 2020

@susangha daj skontrolovať cukor

susangha
autor
26. aug 2020

@pribinak to mozem nejak nariadit doktorke? bo ta ze je to ok..no mne sa to nezda.

martinka13
26. aug 2020

Určite skontrolovať cukor

miskooo1987
26. aug 2020

@susangha nariadiť veľmi nemôžeš, ale cukor sa bežne kontroluje, je to základne úplne lacné vyšetrenie čo prakticky nič nestojí.... takze nemala by mat problém...skôr ale daj vyšetriť aj moc ako taký... a aj obličky.... nejako nemám pocit že by mi vypili v 9 mesiacoch okrem kojenia viac ako nejaké 2 dc...

gajdosovci
26. aug 2020

@susangha trvaj si na svojom, ze sa ti to nezda.... Ja som pred mesiacom tiez ziadala krvny obraz, lebo byval syn unaveny... (ma 3,5r.) Ked mu brala krv, tak vravi, ze ked uz napichla zilu, uz mu zoberie vsetko co moze.. Aj stitnu zlazu, parazity, boreliu, CRP, naozaj vsetko.. Ale ukludnenie, starsi mi tiez vzdy v noci pijaval vela vody... U neho to bol len zvyk....

pribinak
26. aug 2020

@susangha nariadiť nie, ale normálne ju požiadať aby skontrolovala cukor

susangha
autor
27. aug 2020

@pribinak joj.. ja mam dedinskú doktorku a my ani poradne nemávame.. vraj lebo korona.. a prišlo nariadenie nedotýkať sa detí :( len sestrička ju odmera a odváži a s doktorkou len telefonicky... krpatú videla naposledy ked mala 3m.. a to mi začala ako kojacej radiť aby som jej začala už strúhať jablčko.. že postupne prikrmovať 😲 zúfalá som z nej.. no iné nás zobrať nechcú.. po podľa obvodu tam nepatríme.. táto nechce nič vyšetrovať.. vraj je všetko ok 😢 no skúsim ju ešte dotlačiť nejako k tomu.. dakujem za rady

gajdosovci
27. aug 2020

@susangha tak si vymysli, ze jej pachne moc.... alebo, ze citis aceton v dychu....

jami33
27. aug 2020

@susangha samozrejme dala by som vyšetriť cukor, ja som bola v podobnej situácii a nakoniec sme prišli na to že dcérka si vnahradzala nedostatok mlieka čajom, na posedenie mi vypila fľašku 2,5. Začala som prikrmovat umelým a veľa pitia čaju skončilo.

susangha
autor
27. aug 2020

dakujem 🙂

comika
27. aug 2020

@susangha aj v niektorych lekarnach meraju cukor na pockanie