Nádobky na varenie vajíčok Eggies
Prosím máte niektorá skúsenosť s týmto výrobkom z televízie? Našla som zľavu na internete iba za 5,60 € namiesto 19 € tak rozmýšľam či nekúpiť. Našla som aj pár komentárov, že sú dobré ale videla som aj pár obrázkov kde sa vajíčka pomocou Eggies nepodarili. Máte skúsenosť? 🙂
@seniorpuchov prave som si pozrela ten tvoj link a najblizsie to urcite vyskusam,lebo v poslednej dobe neosupem vajicko bez toho,aby som ho neoskubala a nevyzeralo strasne a takym teleshopingovym blbostia ja teda osobne nedoverujem,tak som zvedava ako to dopadne 🙂
Nadobky Eggies som si kúpila u nás v Samoške a škoda penazi .. nie prave lahko sa vyberaju vajicka z nadobky aj ked ich natriete olejom a vajicka aj tak nie su uplne hladke, hladsie su ked ich uvarim normalne v skrupine. Pouzila som ich jeden krat pretoze s umyvanim bol mensi problem, hlavne v tych zavitoch ..nemala som na to nervy tak to umyval moj priatel :D odvtedy su odlozene v skrinke. Myslim ze je ovela jednoduchsie uvarit vajicko normalne v skrupine, nie je s tym tolko roboty ako s eggies. 😝
No mne to síce tiež stojí odložené, ale len preto, že som na to zabudla. Bola som s tým veľmi spokojná, ale kvôli jednému vajcu sa mi to nikdy nechcelo vyberat. Keď potrebuje človek jedno-dve, tak to šúpanie ešte predýcha. Ale keď robíte šalát, tak toto je určite menej náročné fyzicky aj psychicky a v šaláte či pomazánke je tvar vajca irelevantný (-:
Umývam to normálne v umývačke a čo sa mi na tom najviac páči, je ten oddeľovač bielkov - ten používam už roky pri každom pečení.

Pozri na Youtube Egg Trick (
https://www.youtube.com/watch?v=2pN-QwwNdxw