Neúspešné kŕmenie matkou
Ahojte.Moj syn lepsie znasa, ked ho krmi otec (co samozrejme nie je mozne stale) Ma skoro rok a mam pocit, ze ked ho krmim ja, robi naprieky - najma ak ide o zeleninove a masove jedlo. Vypluva mi kazdu druhu lyzicku a roztiera si jedlo po tvari, ak aj papa caka ze ho budem pritom zabavat ako v cirkuse, dvihat veci ktore 50 x zhodi s podobne a mna to prestava bavit. Dnes som ho s nervami vybrala zo stolicky a umyla, ze jest teda nebudeme, lebo nebudem tolerovat take spravanie (muzovi to nerobi). Ten hned komentoval, ze to je nezvladnute z mojej strany. Ako to mate vy? Stretli ste sa s tym, ze by dieta nejedlo normalne prave pri vas? Co robite ked vypluva jedlo? Dakujem za nazor
Ja by som mu tiež nedala najesť. Odkedy neriešim, čo a koľko a kedy zjedol je to lepšie, má e režim. Vie, kedy čakať jedlo, keď nechce jesť, tak niečo skúsim, skúsim inak a aj nie, ide dole a neje. Hotovo. 😂
@ivangeline asi takto som to aj ja myslela. Nie, ze nedat od hnevu, ale ked to nejde, neustupovat donekonecna.
@obleckozaecko - ja krmim s mobilom a zje všetko inak vymýšľa a ostane decko hladné nervózne. Už sa 2 deti takto oducili a jedia normálne ja to už neriešim pre mňa je priorita nájedene dieťa. Moje je tak tvrdohlave že radšej hladné ostane.
@obleckozaecko ja mám tiež s tým problém. Dcérka bude mať takmer 2 rôčky a už vyše mesiaca odmieta všetko jedlo. Dačo zje, ak príde manžel na víkend domov, keďže on je s chuťou. No predtým bola riadna jedáčka. Nechám ju hladnú, hlavne sa netreba zlostiť, dieťatko to vycíti.
@ramona7 skusala som zostat pokojna a jedenie (ak to uz neslo inak) ukoncit normalne a musim povedat, ze asi to aj zabralo. Neskor som sa k jedlu vratila a zjedol aspon polovicu. Ono urcite tie moje reakcie na vypluvanie ho este viac posmelovali k dalsim kuskom. Je to obcas tazke. Niekedy sa najeme za 15 minut inokedy sedime skoro hodinu 🤷🏻♀️🙈

@simca06022011 toto presne nechcem - nahanat ho s tanierom popri hrani. A preto som to dnes prerusila. Uz som totiz nevedela ako dalej a chcela som to zastavit.