Nočné jedenie 15-mesačného dieťaťa
Omylom som zmazala príspevok na stene 🙈 baby čo radíte dávať krpcom cez noc keď majú hlad ale nechcú UM ? Malý má 15 mesiacov , cca mesiac odstavený a odvtedy ide zjesť aj slona :D v noci sa budí častejšie ako keď som kojila, čistá voda mu nestačí dokáže revať hodiny vkuse kým ho buď neutisim na rukách - čo pomôže tak na pol hodinu/hodinu alebo mu dám jesť výživu a vydrží tak 3-4 hodiny spať čo je strašne málo u tam veľkého dieťaťa . Už sme skúšali mu ozaj nič nedávať a aj keď sme sa s manželom striedali absolútne sme to nedávali, ten krpec je schopný revať do totálneho vyčerpania , zaspí na 20 minút a ide ďalej aj dve hodiny...
hlad. presli sme si tiez tym. do dva a pol roka pila v noci cerstve mlieko (umele nechcela) inak nezaspala hodiny..
veceru davam pred kupanim, cim neskor
@dzulli1980 keby sa mi nepáčilo reakcie nedám to znova nemyslíš ? A na UM som ho skúšala od začiatku ale úplne odmieta
@luccija skúšala som rôzne fľaše aj mlieka nič nechce
@elizabet173 na večeru dostáva zväčša čo ostane z obeda čo nám stačí ale jemu zrejme nie :D
@ivonadusa dobrý nápad čerstvé mlieko sme už dlho neskúsili, naposledy z neho nemal dobrú reakciu tak sme to odložili ale dobre že píšeš skúsim znova 🙂
Netrap si dieta a daj mu UM. Kto nezazil nevie, ze ano, aj 15 mesacne moze byt v noci hladne.

Je hladný ... pokiaľ nechceš ďalej kojiť, nauč ho na fľašku a UM ... dávať dieťaťu v noci ovocnú výživu z kapsičky nie je dobrý nápad ... a čo sa týka toho "omylom zmazaného príspevku na stene", moc tomu neverím ... skôr sa Ti nepáčili reakcie mamičiek.
@sima1415