Nočné kŕmenie bábätka: Je normálne, že pije menej?
Ahojte naša naša je na UM hneď na úvod ma skoro 3 mesiace a v noci napriek tomu ze by mi ju prespala celú musíme budiť nevie ci to dohnať cez deň nepreberá dobre len sa chcem opýtať ci jd normálne ze mi vypije také 2 tretiny dávky je fo logické lebo sa nehýbe ale aj tak
Ďakujem
@tatiana234 nikdy som dieťa na kŕmenie nebudila. Budiť dieťa zo spánku mu môže časom spôsobiť zdravotné problémy. Hladné dieťa sa zobudí samo. Prečo ju prosím ťa.musis budiť?
Prečo musíš budiť?
3 mesačné dieťa by som určite nebudila, na to aby prosperovalo, potrebuje aj kvalitný spánok
@tatiana234 my sme museli budiť lebo malá mala celkom silnú žltačku. Ale keď žltačka prešla už sme nebudili. Potom buď prespala celé noci alebo sa sama zobudila.
Trojmesacne mi prespali skoro celu noc. Nebudila som. Ale kedze nepribera konzultuj to predsa s pediatrom.
Ked ma skoro 3m tak asi to nocne budenie ma nariadene od pediatra, snad 🙂 kazdopadne, neviem ako casto budis a ako casto teda dieta papa, ale ano, je logicke, ze ked dieta nie je dostatocne hladne (co nie je, inak by sa budilo same), tak nevypije plnu davku. Nepises kolko je ta jedna davka, ako zle pribera (nepribera vobec, chudne, pribera malo?) a ci je to budenie teda naozaj take nutne alebo len idete zbytocne tabulkovo, kolkokrat a kolko vypije cez den. Odstran umele predlzovace a prehlbovace spanku ako je perinka/zavinovacka, nechaj dieta spat len na chrbte a skus budit len raz v noci, ak sa teda nezobudi dieta samo. Navyse nezabudni, ze dieta sa napapa aj v polospanku, teda nie je potrebne ho budit do plneho vedomia a narusat mu tak prirodzeny (pokial je prirodzeny) spanok. 🍀
@lenka_vi1 lebo schudla

Určite by som dieťa nebudila na nočné kŕmenie
Nieje to ani zdravé, je iné keď má dieťa zdravotné problémy (žltačka)