Od akého veku jedlo vaše dieťa kebab?
Odkedy ste dieťaťu kúpili kebab? Môj muž na tom jic zle nevidí dat 2 ročnému 🙈
A čo je zlé na kebab?
Ja som vyberala iba maso 😁 ked mu envadi, ze su to vlastne kože, tak oo
Moje maju 6r a 4r a ešte nikdy som im nedala kebab. Ani ja ho nejem. Nie som žiadna “bio”, ale toto maso niekde z Turecka, ktoré bolo niekoľko týždňov na ceste do EU, nemusím + vela korenia. Kebab sa da krásne spraviť aj doma z kvalitnejšieho masa.
Naši majú 3 a 4 roky, ale zatiaľ nejedli a ani sa nechystám dávať...
@nique "ale toto maso niekde z Turecka" - no, neviem ci sa nejake niekde dovaza z Turecka. Ale co som sa pytal v predajni odkial maju to maso a aj som teraz googlil tak maso je z Nemecka - povedali ze odinakial sa to ani neda zohnat (konkretne som sa pytal na telacie a chalani vyzerali byt Turci co sem prisli podnikat - aj ked neviem ci prisli z Turecka alebo Nemecka).
A koze to veru nie su :D
Straší si nepamätám ale mladší má 2,5r a už ho jedol niekoľkokrát.
Od roka vsetko jedli moji aj kebab aj mcdonald aj vsetko co sa doma uvarilo
2 ročný môže pokojne ochutnať, či mu bude chutiť je otázne, pretože je tam viac korenia.
Nevidím na tom, nič zlé ak raz za čas dá 2 roční dieťa kebab
Dvojrocne dieta je to, co dospely... takze kludne kebab, ved to je len zemla, mäso a zelenina, stiplavu omacku a cibulu mu proste neda, inak by to vypluval... neviem, kedy ho mali prvy krat, ale par krat rocne chodime a beriem to ako normalne zdrave jedlo...
@viestta
@simonah73
Je mi v zásade jedno, odkiaľ to mäso je. Pre mňa je kebab proste junk food a ja ho nejem. Čo je na tom divne? Ja predsa nikoho nepresviedčam, ani k ničomu nenútim. Sucho konštatujem. Reagovala som len na autorkinu otázku. Ostatné komentáre neriešim.
https://dran.sita.sk/ako-sa-vyraba-kebabove-mas...
Veď tam si vieš vybrať akú chceš omáčku, zeleninu a pod. 2 ročnému by som dala bez problémov.
Jasne od roka v pohode vsak nezje toho dve kila, a zase ani eko bio raw nieje normalne
@msnesquik Aké kože, prosím ťa? To, že to tak MOŽNO vyzerá, lebo to na tenúčko krájajú tým špeciálnym nožom, predsa neznamená, že sú to kože.
K otázke, môj syn jedol kebab prvýkrát, keď mal možno 8 rokov. Ale nie preto, že by som bola úzkostlivá matka, ktorá mu ho nedopraje. Len proste nie sme príliš na takéto jedlá.
@h2 ja som jedla kebab prvy krat mozno rok ci dva dozadu a v podstate aj nase baby, dovtedy ma to nejako nelakalo, ked sme v HR chodili okolo takej restiky, co robila kebaby, hrozne to smrdelo, ale nakoniec sme si dali tu u nas a aj to kuraci a zachutil tak mozno raz za mesiac ci dva mesiace si objedname. a baby maju 11 a 17r
@nique To video co si dala je len jeden druh:
https://kebab.sk/maso/
"Mletý MIX döner sa vyrába na spôsob pôvodného döner kebabu. Striedavo sa na seba napichujú placky z mletého teľacieho a morčacieho mäsa v kombinácii s plátkami mäsa. Tento döner je najobľúbenejší v Nemecku."
Ostatne co vidis su z platkov masa a nie z mleteho.
@stanislavicenka lepsi kebab, do ktoreho dam naskladat to co chcem ja ako nejake kuracie stripsy a hranolky. A ako pisem, obcas nie je problem ani z kebabom.
Mne prijde, ze poriadny kvalitny kebab zeny, ktore pisu, ze su to koze a boh vie co este, asi nejedli... to sa potom dost blbo vyhodnocuje, ked to non plus ultra co skusili bol nejaky kebab zo stanku na zastavke MHD... je to rovnake ako zo vsetkym, pokial vyberies dobru lokalitu a cloveka, co mu zalezi na zdravych poriadnych surovinach, problem s kebabom skutocne nie je...
@viestta ani jedno nie dobre pre 2 rocne dieta
@stanislavicenka kebab, dobry kebab je len okorenene pecene maso. Na pecenom mase nevidim nic, co by dieta nemohlo. Korenie moze byt problem, ale kedze aj v Thajsku, Cine, Indii ziju male deti a jedia este pikantnejsie jedla ako jedavame my a bez uhony, netreba ani z korenia robit strasiaka. Kazde korenie je tak ci tak iba a len rastlina.

Co na kebabe by nebolo vhodne pre dvojrocne? Mozno je tam viac korenia, ale zas neje to den za dnom, ochutnat moze