Od akého veku môže dieťa granko?
Od akeho veku mozem dat dietatu do mliecka trochu granka?
@miselar vieš čo, radšej budem ta trápne uderena bio eko raw mater, ktorej dieťa radšej siahne po mrkvicke a uhorke ako potom vypisovať na MK, že ma ako 3r mrte skazené zuby, že ma 50kg ako 5 ročný a pod.
Našmu dieťaťu ponúkame hlavne ovocie a zaleninu a ak nemá chuť tak ma možnosť dať si aj "nezdravé veci" v zdravšej podobe - ovocná koža, lizanky bez rafinivaneho cukru, vysokopercentna čokoláda, domáce nanuky, žele cukríky, koláče domáce, ale aj kinderko alebo niečo iné. A čuduj sa svete, netrpí, je zdravý a vôbec nemá stavy, že by sa nevedel kontrolovať keď sme niekde na návšteve a je tam niečo, čo doma nemavame.
Našťastie jedáva to čo vidí u nás, takže častokrát si vyberie jabĺčko, banán, jahody namiesto horálky a na kašu mu stačí kakao s medom 🙃😉
Od troch rokov dávam granko, nechcel mi jest kaše jednu dobu tak granko veľmi pomohlo. Niekedy si vypýta aj do mlieka, tak to 1 lyžičku mu tiež dám. Ale má rád aj čisté mlieko, čisté acidko. Bohu žiaľ, u starých rodičov si zvykol na sladkosti a čokoládky a dosť to vidno keď odtiaľ príde. 🤦♀️ ja to beriem ako sladkosť keď má v kaši alebo mlieku granko, takže potom uz obmedzujem sladkosti. Všetko s mierou 😊 a zuby samozrejme poriadne čistiť

@miselar a co je podla teba zle na uhorkach a mrkvickach🤔? Myslim, ze vacsina tych nazorov, ktore sa ti nelubia, neboli ani tak na otazku autorky, skor sa ti nepacia tie, ktore sa nezhoduju s tvojim nazorom...