icon

Od akého veku môže dieťa granko?

12. nov 2022

Od akeho veku mozem dat dietatu do mliecka trochu granka?

Strana
z3
petrisorkaa
13. nov 2022

@miselar a co je podla teba zle na uhorkach a mrkvickach🤔? Myslim, ze vacsina tych nazorov, ktore sa ti nelubia, neboli ani tak na otazku autorky, skor sa ti nepacia tie, ktore sa nezhoduju s tvojim nazorom...

annm81
13. nov 2022

@miselar Cukor na pevné kosti?? Panebože, veď nadmerná konzumácia cukru naopak bráni vstrebávaniu vápnika.

nykkushka
13. nov 2022

@miselar vieš čo, radšej budem ta trápne uderena bio eko raw mater, ktorej dieťa radšej siahne po mrkvicke a uhorke ako potom vypisovať na MK, že ma ako 3r mrte skazené zuby, že ma 50kg ako 5 ročný a pod.
Našmu dieťaťu ponúkame hlavne ovocie a zaleninu a ak nemá chuť tak ma možnosť dať si aj "nezdravé veci" v zdravšej podobe - ovocná koža, lizanky bez rafinivaneho cukru, vysokopercentna čokoláda, domáce nanuky, žele cukríky, koláče domáce, ale aj kinderko alebo niečo iné. A čuduj sa svete, netrpí, je zdravý a vôbec nemá stavy, že by sa nevedel kontrolovať keď sme niekde na návšteve a je tam niečo, čo doma nemavame.
Našťastie jedáva to čo vidí u nás, takže častokrát si vyberie jabĺčko, banán, jahody namiesto horálky a na kašu mu stačí kakao s medom 🙃😉

mimi16
13. nov 2022

@janka1011 úplne súhlasím, všetko s mierou. To vieš, dnes keď nie si bio eko matka, akoby si ani nebola. Prišla nová éra strašne študovaných mamičiek. Hlavne tie čo majú prvé dieťa rady poučujú.

141117mmn
Autor odpoveď zmazal
gabika128
14. nov 2022

Od troch rokov dávam granko, nechcel mi jest kaše jednu dobu tak granko veľmi pomohlo. Niekedy si vypýta aj do mlieka, tak to 1 lyžičku mu tiež dám. Ale má rád aj čisté mlieko, čisté acidko. Bohu žiaľ, u starých rodičov si zvykol na sladkosti a čokoládky a dosť to vidno keď odtiaľ príde. 🤦‍♀️ ja to beriem ako sladkosť keď má v kaši alebo mlieku granko, takže potom uz obmedzujem sladkosti. Všetko s mierou 😊 a zuby samozrejme poriadne čistiť

Strana
z3