icon

Od ktorého mesiaca môže dieťa jesť avokádo?

sudocek
15. jún 2022

Ahojte.Chcela by som sa opýtať od koľkých mesiacou môžu deti avokádo. Ďakujem za každú radu

pribinak
15. jún 2022

@sudocek od 6. mes.,

sudocek
autor
15. jún 2022

@pribinak ďakujem.syn ide mám 19 mesiacou a ešte som mu ho neskušala dať. Tak dnes skúsime.

kittykat22
15. jún 2022

@sudocek u nas bol jednym casom hit chlieb+sunka+avokado 🙂

nikpa
15. jún 2022

@sudocek ja som obidvom dávala od 7 mesiacov

sudocek
autor
15. jún 2022

@nikpa a dá sa z neho aj niečo iné pripraviť okrem nátierky? Čo by som mu pohla ponúknuť?

denden77
15. jún 2022

@sudocek ja som nasej robila do kapsicky s bananom a jahodami 😊

pribinak
15. jún 2022

@sudocek ja robím taký puding: vymixujem abokado banán med a kakao, dám do chladničky a mňam

Ale syn ho mal rad napr len tak nakrájané na toast, len jemne pokvapkst citrónom

nikpa
15. jún 2022

@sudocek nič extra ti neporadim 🙂 ja ho zvyknem len popučiť s banánom alebo tiež ako nátierka s lucinu a s cesnakom, poprípade do tvarohovej pomazanky. A ešte arašidove maslo+biely jogurt a avokádo. U nás len takto sa jedáva. Ale možno sa tu dozvieme niečo nové 😄

sudocek
autor
15. jún 2022

@nikpa a keby som mu urobila také smoothie že avokádo +hruška +babán.? Mohla by to byť dobrá kombinácia?

smajliica
15. jún 2022

Ja mam najradsej pomazanku na styl guacamole - limetjova stava, avokado, nejake korenie. A smoothie - avokado, banan, mlieko, kakao, pripadne este arasidove maslo. Ale inak avokado ja mozem jest s hocicim 🙂

54tinka54
15. jún 2022

@sudocek avokado sa môže dávať prakticky od začiatku príkrmov. Ja malému na desiatu popučím jedno avokado a nastruham k tomu pol jablčka a je to mňamka 🙂
Pripadne avokado-broskyňa.

mareri
Odpoveď bola odstránená