icon

Papá vaše 14 mesačné dieťa už samé?

liviafazekasova
12. feb 2021

Ahojte maminky chcela by som sa spýtať papalo už vaše 14 mesačné dieťa samé??? A keď áno čo už vedelo samé zjesť?? A ako ste s tým začínali?
Viete je to moje prvé dieťa a stále sa bojím že si odkúsne väčší kus a zadusí sa. Dávam mu už krajík chleba alebo rožok aby papal sám ale keď už vidím že rozžul a je to už mäkké tak radšej zoberem od neho. Viete mi poradiť ako by k tomuto mala pristupovať???

Strana
z2
marianarem
15. feb 2021

@miadi Zje viac nez polovicu, aj viac nez 3/4, nieco sam lyzickou, nieco ho nakrmim. To zase by mi bolo luto toho jedla, keby malo byt cele rozmazane. No ale nieco mu necham na hranie a tak nejako fungujeme. Mozno nie idealne, ale to som sa uz vzdala myslienky, ze sa mi vsetky uskalia rodicovstva podari zvladnut dokonale 🙂 Nieco mozem dat aj na trojku 🙂 Vsak donekonecna ho nebude bavit rozmazavat jogurt.

miadi
15. feb 2021

@marianarem
Hah trochu inak si to opisala pred tym. Nie ze zje 3/4 ale ze usta su najmenej zaujimave a ze to vsade rozotiera. 🤣Tak teraz si Neviem vybrat ktore 😄Ak plati to posledne tak fajn

miadi
15. feb 2021

@marianarem nie su to preteky o dokonalosti ani znamkovat sa nemusis chcela som ti len v dobrom poradit. Nic viac .( clovek sa uci na vlastnych chybach pri druhom dietati)

marianarem
15. feb 2021

@miadi :D hej hej, par vetami sa tazko opisuje situacia. Ano, davat si jedlo do ust ho velmi nezaujima, ani ked mu to chuti. Da si maximalne par lyziciek, ostatne co zje, to ho krmim ja, odo mna chce. Rozotiera vsade, ale len to mensie mnozstvo, co mu necham na rozotretie. No aj s tym vie narobit divy 🙂 Chystam sa niekedy zo zvedavosti urobit experiment, co spravi, ked to cele necham nanho.

Strana
z2