Párky v 15 mesiacoch?
Co vy na to? Moze, nemoze? Ja viem ze je to svinstvo. Ale chutia mu a nema ziadne problemy z nich. Zatial mu davam len tak na kostovanie, bez horcice, len s chlebikom
Viem, že je to svinstvo, aké dávame mu to. Ozaj ešte potrebuješ odpoveď a budeš sa ňou riadiť?
Existuje množstvo vhodných pokrmov. Prečo teda treba od malička deti zvykať na svinstvo?
Jasné, že na zjedene parky zajtra neumrie, ale treba už od takto útleho veku pchať do seba odpad? Nežijeme len dnes, väčšina sa chce s slušnom zdraví dožiť staroby.
@arcticcode ak nájdeš kvalitné (napríklad už spomínané teľacie) a nebude to jesť pravidelne, nič sa nedeje... Zase sa nezbláznime 😉 Mne osobne ani tie nekvalitné nie že nechutia, mňa z nich naťahuje na vracanie (také tie múkové 🤢 Ale Kvalitné, s chlebíkom, horčicou si dáme kľudne niekedy na rýchlu večeru, či sobotné raňajky 😉
Davam. Zhruba od takeho veku. Nie pravidelne. Ono taky dzusik z obchodu alebo napichane kuriatko je mozno ovela vacsie svinstvo ako ten parok.
Otec je masiar, udeniny robime u mna v kuchyni a udime u stryca na valale. Mal som na mysli zipser parky, tie su asi najlepsie. Nase svitovske spisske uz nie su to co byvali
@arcticcode V pohodeee. Deti by mali jesť od roka všetko.
@lubka261 Takto. Ja zerem cely zivot blbosti. Same udeniny, bravcoveho za rok zozerem pol tony, koka koly za tyzden 10 litrov, k tomu sladkosti a cipsy. Mam 87kg, uznavam, 10kg menej by mi nezaskodilo. Ale tlak a vysledky krvi mam take, o akych moze 90% z vas snivat... A fskt je ten, ze dneska uz skodi vsetko, tak co
Vzdy je dobre pri vyrobkoch citat ich zlozenie a podla toho sa rozhodnut.Podiel masa by tu mal byt co najvyssi.
@evittam Presne aj môj malý od roka papa to čo mi bez problémov aj parky tie má najradšej
@arcticcode mozno tak keby nemám ozaj uz čo by som mu dala. Nejem ich ani ja a už vôbec by som nenukala deťom. Jasne, že z nich neumrie ale výživová hodnota z parkov je asi žiadna. Nech ich vyrába ktokoľvek, sú to pomleté kože a chrupavice 🙄 ale komu chutia tak dobru chuť 😀
@arcticcode No najlepšie ani vzduch nedýchať 😉
@arcticcode ono sa to môže ukázať až časom ak nie si šťastný človek 😀
@evittam Presne tak. Aj hamburger a hranolky môžu byť zdravé a výživné, rovnako väčšina potravín. Ale mnoho ľudí stále nakupuje bez premyslania a argumentujú faktom, že i my sme jedli a tu sme. No sme, ale v akom zdraví . Nevyhneme sa všetkému škodlivému, ak i práve preto nevidím dôvod, napchávať malé deti tými hnusobami od malička.
U nás sa mäso je veľmi máličko, ale také dobré domáce výrobky mňam. Márna sláva, i ťa paradajka doma vypestovala bez postreku, chuti omnoho lepšie.

@arcticcode U nas ma masiar teľacie-kvalitne a ano jedli ich deti. Raz za cas s kečupom. Žijú a su zdravé.😉
Btw.od roka naše deti jedia to co my. Nevaríme zvlast.